Pianeta - umělé rostliny

Reklama

Stavba, rekonstrukce

Vyhledávání článků
Vaše stavba čeká, proto Stavte výhodně!

Vaše stavba čeká, proto Stavte výhodně!

vyšlo 28.4.2019

Jaro už je tu! A pokud jste se rozhodli v tomto roce stavět, je potřeba začít. Vaše stavba si určitě zaslouží poctivý stavební materiál za skvělou cenu. Není na co čekat, je třeba využít akce Stavte výhodně, která bude trvat jen do 31. května. Během tohoto období můžete čerpat slevy na stavební materiály Porotherm, Tondach, Schiedel, Vekra, Pipelife a Siko.

 
Měníte dodavatele energií? Cena není všechno

Měníte dodavatele energií? Cena není všechno

vyšlo 24.4.2019

Náklady za bydlení a energie jsou dlouhodobě nejvýznamnějšími položkami v rodinném rozpočtu. Češi přitom často zapomínají na úplně jednoduché opatření, které jim může ušetřit řádově až tisíce korun ročně. A to je změna dodavatele energií. Jak ale poznat toho pravého?

 
Rodinný dům LIME 20 passive od firmy Hoffmann

Rodinný dům LIME 20 passive od firmy Hoffmann

vyšlo 14.3.2019

Úspěch pasivního rodinného domu firmy Hoffmann SPRUCE 20 passive byl impulsem k vytvoření variantního řešení, domu LIME 20 passive, vhodného pro svou sedlovou střechu i do lokalit, kde by bylo problematické žádat o stavební povolení pro dům s rovnou střechou. Z toho plyne, že se jedná o domy s téměř identickými půdorysy prvního i druhého podlaží a rozdílnými exteriéry.

 
Prima je prima - rodinný dům Prima firmy Hoffmann

Prima je prima - rodinný dům Prima firmy Hoffmann

vyšlo 8.3.2019

V nabídce úspěšného katalogu zmíněné firmy nepatří dům PRIMA k novinkám, ale k domům, které si již získaly své četné příznivce. Společnost Hoffmann dodala stavební systém VELOX na více než dvě desítky domů tohoto typu, z nichž některé byly projekčně „upraveny na míru“ dle požadavků konkrétních zákazníků.

 
Atraktivní novinky v nabídce střešních tašek TERRAN

Atraktivní novinky v nabídce střešních tašek TERRAN

vyšlo 1.3.2019

Slunce je v hlavní roli u obou zajímavých novinek z nabídky betonových střešních tašek TERRAN. V prvním případě vyrábí na střeše TERRAN elektrickou energii, ve druhém případě mu tašky TERRAN brání v ohřevu interiéru pod střechou. To však zdaleka není vše o těchto oblíbených střešních taškách.

 
Foukaná minerální izolace ve formě vlny

Foukaná minerální izolace ve formě vlny

vyšlo 14.2.2019

Diktát tepelných úspor dnešní doby nás jednoznačně nabádá k šetření energiemi. Jedním ze způsobů, jak šetřit na vytápění domu je použít foukanou minerální izolaci. Foukaná minerální vlna je vhodná jako prostředek zateplení pro střešní i stropní konstrukce jak rodinných domů, tak firemních objektů, také bytových domů, či nejrůznějších budov, které řadíme mezi objekty občanské vybavenosti. Technologii foukané minerální vlny lze využít jak u budov nových, tak u objektů rekonstruovaných.

 
Kompletní realizace střech včetně výroby vlastní betonové krytiny

Kompletní realizace střech včetně výroby vlastní betonové krytiny

vyšlo 3.2.2019

Pokud stavíte dům nebo se chystáte na kompletní rekonstrukci střechy, stojí před vámi nelehký úkol výběru realizační firmy, která celou stavbu nebo rekonstrukci střechy zaštítí. Kromě výrobců, tesařů, pokrývačů a dalších subdodavatelů existují také firmy, které vše realizují vlastními silami s vlastními kmenovými zaměstnanci od výroby střešní tašky až po její položení. V čem jsou výhody takové realizace?

 
Prosvětlete svůj interiér s barvou roku 2019 – medově hnědou

Prosvětlete svůj interiér s barvou roku 2019 – medově hnědou

vyšlo 15.1.2019

Dulux Barvou roku 2019 je Medově hnědá. Tento odstín byl vybrán světovými designéry a architekty na základě vývoje globálních trendů, poznatků a výzkumu chování spotřebitelů. Stalo se tak již po šestnácté v Mezinárodním estetickém centru značky Dulux.

 
Nástavby rodinných a bytových domů

Nástavby rodinných a bytových domů

vyšlo 1.12.2018

Majitelé rodinných a bytových domů, kteří by rádi získali ve svých nemovitostech nějaký prostor navíc, nemusí zoufat. Skvělým řešením jsou v tomto případě nástavby, díky kterým získáte celé jedno patro navíc. Konkrétní řešení závisí vždy na dané nemovitosti, ale obecně lze říci, že nástavby jsou vhodné na bytové, panelové i rodinné domy, zejména pak ty řadové.

 
E4 dům budoucnosti

E4 dům budoucnosti

vyšlo 9.11.2018

Víte, jak bude řešeno bydlení v rodinných domech po roce 2020? Koncept cihlového Wienerberger e4 domu Vám napoví a podá pomocnou ruku... při stavbě moderního cihlového domu s krásnou střechou z pálené krytiny.

 
Dřevostavba postavená za 4 měsíce

Dřevostavba postavená za 4 měsíce

vyšlo 5.11.2018

Právě rychlost výstavby patří mezi největší přednosti dřevostaveb. Většina stavebníků chce bydlet rychle, protože příliš dlouhá výstavba stojí spoustu času, nervů a také peněz. Dřevostavby však mají i další výhody, které ocení zejména vyznavači ekologického a zdravého bydlení.

 
Energie zdražují, ušetřit můžete změnou dodavatele

Energie zdražují, ušetřit můžete změnou dodavatele

vyšlo 15.10.2018

Měnit dodavatele energií je možné několik let. České domácnosti, které již změnu udělaly, tak šetří nemalé peníze, celkově je to již více 10 miliard korun. Přesto však mnoho z nich změnu neřeší a stále zůstává u svých původních dodavatelů. Jedním z důvodů je i nízká energetická gramotnost české populace.

 
Ekologická a omyvatelná barva vhodná i do dětských pokojů

Ekologická a omyvatelná barva vhodná i do dětských pokojů

vyšlo 15.10.2018

Dětský pokoj je místo, na jehož výmalbu jsou kladeny velmi vysoké nároky. Barva by pochopitelně měla být atestovaná, zdravotně nezávadná a ekologická. Na druhou stranu by ale měla být maximálně odolná a ideálně omyvatelná. Právě taková je revoluční barva Dulux EASYCARE, dostupná ve 45 barevných odstínech.

 
Hlavně na podzim nezapomínejte na čištění okapů

Hlavně na podzim nezapomínejte na čištění okapů

vyšlo 14.10.2018

K podzimu neodmyslitelně patří spadané listí, které se ve velkém objevuje nejen na naší zahradě a v okolí domu, ale také často končí v okapech. Pokud tedy chceme, aby okapy fungovaly tak, jak mají, musíme se před příchodem zimy postarat o jejich důkladné vyčištění. Zajistíme jim tak delší životnost a vyhneme se i spoustě problémů. Jak tedy správně vyčistit okap?

 
Pozor, podzimní akce na stavební materiály, slevy až 50 %!

Pozor, podzimní akce na stavební materiály, slevy až 50 %!

vyšlo 1.10.2018

Hledáte-li nejvhodnější stavební materiál pro váš dům, využijte akce významné společnosti stavebního trhu Wienerberger a jejích partnerů. Ti garantují slevy ve výši až 50 % na své výrobky, kterými jsou zdivo, střešní krytiny, komíny, okna či dveře, potrubí, a dokonce i koupelny a kuchyně.

 
Změna, která šetří. Přechodem k Bohemia Energy můžete získat měsíc energií zdarma

Změna, která šetří. Přechodem k Bohemia Energy můžete získat měsíc energií zdarma

vyšlo 19.9.2018

Účet za plyn a elektřinu patří v domácnostech k těm nejvyšším. Navíc, energie stále zdražují a jak se shodují experti, na lepší časy se, bohužel, zatím neblýská. Přesto lze najít dodavatele, se kterým můžete za energie významně ušetřit. Například strategií Bohemia Energy je nabídnout zákazníkům výhodnější cenu než jejich dominantní dodavatel.

 
Rodinné domy, které myslí na vaši budoucnost

Rodinné domy, které myslí na vaši budoucnost

vyšlo 18.7.2018

Při výběru domu často stanete před základním rozhodnutím. Zvolit si klasiku ve formě patrové stavby, která poskytne dostatek místností pro velkou, početnou rodinu nebo se zamyslet nad bezbariérovým řešením, tedy zvolit stále populárnější bungalov. Obě možnosti mají své pro a proti, ale jednoznačného vítěze zvolit nelze. Patrový dům i bungalov nabízejí řešení, jež musíte přizpůsobit především vlastnímu životnímu stylu. V následujícím článku vám přiblížíme, jaké jsou jejich možnosti.

 
< 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >
Thermoindustry Plísně

Reklama

Náš tip

Terasy na klíč z WPC a bambusu

Pořiďte si bezúdržbovou terasu z WPC nebo velmi odolnou terasu z bambusu. Vše od úvodního zaměření, poradenství pro montáž svépomocí až po kompletní realizace na klíč.

 

KVALITNÍ MANŽELSKÁ POSTEL

Kvalitní manželská postel je zárukou ničím nerušeného spánku. Prohlédněte si nabídku našich manželských postelí.

 

MULTIFUNKČNÍ ZAHRADNÍ TYČ

Multifunkční tyče jsou kouzelným a praktickým doplňkem Vašich relaxačních a pěstebních ploch. Nejčastěji se používá jako stojan na krmítko, ptačí budku nebo pro maketu havrana, který plaší ptactvo od vašich ovocných stromů a keřů.

 

UMĚLÝ "ŽIVÝ" PLOT a ZÁSTĚNY

Umělé zelené stěny jsou skvělým řešení pro ty, kteří potřebují rychle a efektivně vytvořit optický nebo hlukový předěl od sousedů, rušné ulice nebo vytvořit zajímavý zahradní prvek.

 

DLAŽBA, KTERÁ OKOUZLÍ VAŠI ZAHRADU

S jarem přichází touha trávit více času na terase a zahradě. Nechte se inspirovat krásnou dlažbou, dlaždicemi, ploty a prvky zahradní architektury Semmelrock a splňte si sen o krásné zahradě.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Plastová okna pro Zelená úsporám LIGHT

Využijte dotace z programu ZELENÁ ÚSPORÁM a ZELENÁ ÚSPORÁM LIGHT - nabízíme komplexní služby od zaměření, vyřízení dotace, dodávku a montáž oken, demontáž starých oken a zednické začistění po montáži.

Foukaná minerální vata-izolace do dutin

Foukaná minerální izolace je nejvhodnější materiál do trámových stropů a vazníkových konstrukcí bungalovů. Používá se i do dvouplášťových střech panelových a bytových domů.

Komplexní stavební systém PORFIX

Stavební systém PORFIX zahrnuje nosné i nenosné zdivo z pórobetonu a vápenopísku, U-profily, nosné i nenosné překlady, stropní systém a malty.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.