Montkov - zárubně a dveře

Reklama

Stavba, rekonstrukce

Vyhledávání článků
Plastové střešní krytiny jsou velmi odolné a mohou být také ekologické

Plastové střešní krytiny jsou velmi odolné a mohou být také ekologické

vyšlo 20.4.2016

S plastovými střešními krytinami se na českém trhu můžeme setkat již od 90. let. Za tu dobu si dokázaly získat příznivce z řad zákazníků, tak i stavebních firem. Plastové střešní krytiny totiž vynikají jedinečnými vlastnostmi a upoutají také svým vzhledem. Na první pohled jsou k nerozeznání od klasických břidlicových či šindelových střešních krytin.

 
Účinný boj s mravenci - funguje chemie i babské rady

Účinný boj s mravenci - funguje chemie i babské rady

vyšlo 17.4.2016

Možná vás poslední dobou také trápí mravenci, kteří si přes vaši kuchyň či obývák ať už doma nebo na chatě udělali dálnici. Drze se promenádují po kuchyňské lince nebo po zemi a hledají něco k snědku. Zbavit se jich můžete mnoha chemickými prostředky, ale za zkoušku stojí i osvědčené babské rady, kdy v boji proti nim postačí prostředky přírodní.

 
Nejvýhodnější cihly, střecha, komín, okna a dveře pro vaši stavbu!

Nejvýhodnější cihly, střecha, komín, okna a dveře pro vaši stavbu!

vyšlo 13.4.2016

Ten nejlepší stavební materiál na trhu získáte právě teď snadno a jednoduše skoro za pusu. Stavíte nebo rekonstruujete své obydlí? Uděláte vše pro to, aby váš nový dům byl postaven z materiálů od předních stavebních výrobců, kteří zaručují špičkovou kvalitu? Zbystřete, stačí udělat tak málo! Zaregistrujte se a tím získejte neopakovatelný SLEVOVÝ POUKAZ „Stavte výhodně“, díky kterému získáte slevu ve výši až 45% na zdicí a stavební materiál, pálenou střešní krytinu, komínový systém, okna a dveře.

 
Venkovní hliníkové parapety jsou bezúdržbové a odolné

Venkovní hliníkové parapety jsou bezúdržbové a odolné

vyšlo 8.4.2016

Parapety jsou nedílnou funkční součástí každého okna. Zajišťují jednak ochranu zdiva a omítky pod oknem a jsou také velmi zajímavým dekorativním prvkem. Parapety jde rozdělit na vnější do exteriéru a vnitřní určené do interiéru. Mezi základní materiály vnitřních parapetů patří plast a dřevotříska, u vnější je to pozinkovaný plech a hliník. Právě na hliníkové parapety se v článku podíváme blíže.

 
Foukaná tepelná izolace - minerální vata do trámových stropů

Foukaná tepelná izolace - minerální vata do trámových stropů

vyšlo 6.4.2016

Výdaje spojené s vytápěním jsou často největším položkou nákladů na bydlení v rodinném domě. Měli bychom proto udělat maximum, abychom zamezili únikům tepla. Nejčastěji jsou to stropy a dutiny bez izolace, kudy odchází nejvíce tepla z vytápěného domu. Zabránit únikům může vhodně zvolená izolace.

 
Betonová střešní taška – dobrá volba

Betonová střešní taška – dobrá volba

vyšlo 3.4.2016

Říká se, že dobrá střecha je kloboukem a ochranou budovy. Musí chránit před venkovními vlivy a přitom dodat estetický vzhled objektu.

 
Jak vyrovnat podlahu a nezatížit konstrukci půdy?

Jak vyrovnat podlahu a nezatížit konstrukci půdy?

vyšlo 1.4.2016

V praxi se velice často setkáváme s velmi obtížným úkolem. Chceme vytvořit půdní vestavbu, nebo rekonstrukci ve starším rodinném domku, kde stropní konstrukce je tvořena nosnými trámy a záklopem z prken. Potíž je v tom, že dříve tyto prostory sloužily jako půda a nikdo neřešil, že zde byly velké nerovnosti, které dosahovaly rozdílu ve výškách i několik centimetrů.

 
Nové sádrokartonové desky Habito pro odolný a flexibilní interiér

Nové sádrokartonové desky Habito pro odolný a flexibilní interiér

vyšlo 18.3.2016

Plánujete rekonstrukci nebo si zařizujete nový domov? Tzv. suchá výstavba v současnosti představuje nejsnadnější a nejrychlejší způsob řešení pro stavbu příček, podhledů, předstěn apod. Společnost Rigips od 1. března přichází na trh s novými vysokopevnostními sádrokartonovými deskami Habito, které jsou díky své výjimečné pevnosti a odolnosti srovnatelné s běžným zdivem.

 
Malování, tapetování? Žádný problém!

Malování, tapetování? Žádný problém!

vyšlo 29.2.2016

Každý z nás má jisté estetické vnímání. Někdo se narodil s vyvinutějším smyslem pro krásu, jiní v tomto směru mohou lehce zaostávat. Není podstatné, do jaké z těchto kategorií patříme, svět barev bezesporu působí na každého jedince velmi intenzivně. Pokud chceme docílit stoprocentní spokojenosti s vlastním bydlením, je nesmírně podstatné si doma, za pomocí barev, vytvořit tu nejlepší možnou atmosféru.

 
Barva roku 2016

Barva roku 2016

vyšlo 20.2.2016

Barevné trendy letošního roku dle Pantone Inc. jsou teplé jemné odstíny se vzájemným prolínáním. Jedná se o dvě barvy: Baby blue Serenity a purpurově růžovou Rose Quartz. Baby blue Serenity - je z anglického jazyka přeloženo s významem klid, pokoj a vyrovnanost. Tato modrá barva je něžného světlejšího odstínu - který zaujímá své místo v přírodě, jde o nebesa a vodu. Světle modrá má mít blahodárné účinky i na psychiku.

 
Jen ti nejchytřejší si postaví kvalitní dům a zároveň ušetří!

Jen ti nejchytřejší si postaví kvalitní dům a zároveň ušetří!

vyšlo 19.2.2016

Nezapadněte do davu stavitelů, kterým stavba či rekonstrukce domu zcela zruinuje rodinný rozpočet. Výjimečná nabídka společnosti Wienerberger cihlářský průmysl, a.s. Vám dopřeje klidný spánek, neboť budete bydlet v domě z těch nejkvalitnějších materiálů, ale zároveň jej pořídíte za nižší cenu, než jste se domnívali. Jarní slevový poukaz na zdÍcí a obkladový materiál s exkluzivní slevou ve výši až 43% Vám k tomu napomůže!

 
Provoňte váš domov - vonné tyčinky, interiérové parfémy a difuzéry

Provoňte váš domov - vonné tyčinky, interiérové parfémy a difuzéry

vyšlo 8.2.2016

Je všeobecně známé, že vůně působí nejen na náš čich, ale také na naše emoce. Do našeho těla jsou schopny vnést nejen uvolnění mysli, ale celkovou úlevu těla. Zvláště v dnešní době plné stresu a neklidu je velmi důležité se umět uvolnit a odpočinout si. A právě k relaxaci nám mohou významnou měrou přispět nejrůznější prostředky aromaterapie, jako jsou interiérové parfémy, difuzéry, vonné tyčinky a aromatické lampy s éterickými oleji anebo katalytické lampy.

 
Jak připravit podklad před malováním?

Jak připravit podklad před malováním?

vyšlo 2.2.2016

Co děláte o víkendu? Malujete? Výborně! Už jste se rozhodli, celá akce je naplánovaná. První krok je tedy za vámi. Víte ale, jak správně připravit podkladové zdivo před malováním? Pojďme se spolu podívat, jak na to.

 
Dvořák-střechy s.r.o. – dodávka a montáž pálené střešní krytiny se zárukou 33 let

Dvořák-střechy s.r.o. – dodávka a montáž pálené střešní krytiny se zárukou 33 let

vyšlo 28.1.2016

Pálená nebo také keramická střešní taška je jedním z nejstarších materiálů používaných na střechy, jako produkt šetrný k životnímu prostředí a zároveň s výbornými izolačními vlastnostmi. Firma Dvořák Střechy používá k pokládce právě pálenou střešní tašku Tondach se zárukou 33 let na materiál a 5 let na práci.

 
Schody, schodiště a zábradlí SMIP

Schody, schodiště a zábradlí SMIP

vyšlo 16.12.2015

Každý majitel patrového domu, chaty, firemního sídla nebo penzionu řeší dříve či později otázku schodiště, ať už při projektování novostavby nebo rekonstrukci objektu. Na to, jaké jsou aktuální možnosti, novinky a trendy ve světě schodišť, jsme se zeptali specialistů z firmy SMIP.

 
Mýty o pasivních domech: nenechte se jimi zmást!

Mýty o pasivních domech: nenechte se jimi zmást!

vyšlo 8.12.2015

Mezi lidmi roste zájem o zdravý životní styl a také o snižování výdajů za energie. Pozornost se proto obrací na energeticky úsporné bydlení. Zájemci o koupi bytu však často netuší, co si mají pod pojmem nízkoenergetická nebo pasivní stavba představit. Obávají se vysokých cen nebo složitých technologií, které jim neumožní byt správně využívat.

 
Stavba zapuštěného bazénu s izolačním obsypem

Stavba zapuštěného bazénu s izolačním obsypem

vyšlo 7.12.2015

Lehké keramické kamenivo Liapor (známé také jako keramzit) se ve stavebnictví využívá pro mnoho různých aplikací (vyrovnávací zásypy podlah, izolační zásypy pod základovou desku domu atd.). Díky jeho výborným tepelně izolačním vlastnostem, nízké objemové hmotnosti, pevnosti, trvanlivosti a dalším pozitivům, přináší oproti konkurenčním materiálům mnoho výhod. Jeho použití je výhodné také při realizaci obsypu zapuštěných bazénů.

 
< 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >
Thermoindustry Stěrka

Reklama

Náš tip

Vertikutátor STIHL RLE 240

Oblíbený vertikutátor od firmy STIHL máme nyní v akci. Dvořák - sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE TOTAL

Hlavní devizou MAMUT GLUE Total je konečná pevnost 50 kg/cm2. Nejvíc se tedy hodí na místa, kde potřebujete pružný spoj s maximální pevností.

 

Umělé zelené stěny

Zelené stěny či vertikální zahrady jsou moderním designovým prvkem a současně i dokonalým řešením pro úsporu místa a vytvoření příjemného prostředí.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ PLISÉ ROLETY

Plisé lze zhotovit i v atypických tvarech. Ve většině případů jej lze na rozdíl od atypických hliníkových žaluzií kompletně stahovat a vytahovat.

 

BAREVNÉ TRENDY VE VENKOVNÍCH DLAŽBÁCH

Letošní barevné tóny jsou inspirovány návratem k přírodě. Barvy, jako např. lávově šedá melírovaná nebo grafitovorezavá vytvoří z Vaší terasy jedinečné místo k posezení a relaxaci.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Plastová okna pro Zelená úsporám LIGHT

Využijte dotace z programu ZELENÁ ÚSPORÁM a ZELENÁ ÚSPORÁM LIGHT - nabízíme komplexní služby od zaměření, vyřízení dotace, dodávku a montáž oken, demontáž starých oken a zednické začistění po montáži.

Foukaná minerální vata-izolace do dutin

Foukaná minerální izolace je nejvhodnější materiál do trámových stropů a vazníkových konstrukcí bungalovů. Používá se i do dvouplášťových střech panelových a bytových domů.

Komplexní stavební systém PORFIX

Stavební systém PORFIX zahrnuje nosné i nenosné zdivo z pórobetonu a vápenopísku, U-profily, nosné i nenosné překlady, stropní systém a malty.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.