Montkov - zárubně a dveře

Reklama

Stavba, rekonstrukce

Vyhledávání článků
PF 2018

PF 2018

vyšlo 24.12.2017

Milí čtenáři, děkujeme Vám za přízeň v uplynulém roce, přejeme Vám klidné prožití Vánočních svátků a do Nového roku Vám přejeme úspěchy nejen v oblasti bydlení a inspiraci na každém kroku Vaší cesty.

 
Správná izolace plochých střech

Správná izolace plochých střech

vyšlo 12.12.2017

Plochou střechu najdeme nejen na panelových bytových domech, školách, školkách, administrativních budovách, ale také na rodinných domech. Všechny tyto objekty potřebují dokonalou izolaci střechy, aby nedocházelo k zatékání. Jak postupovat při izolaci nové ploché střechy nebo rekonstrukci té staré?

 
Domovní vypínače Decente a Retro podtrhnou vzhled každého interiéru

Domovní vypínače Decente a Retro podtrhnou vzhled každého interiéru

vyšlo 21.11.2017

Vypínače a zásuvky jsou u stavebníků, unavených z předchozích etap stavby jejich dlouho očekávaného domu, často opomíjenými popelkami. Mnozí sáhnou bez dlouhého přemýšlení po nějakém plastovém vypínači. A je to škoda. Vypínače jsou na očích, používáme je denně, dotýkáme se jich a není tak snadné je vyměnit jako vázičku na stole nebo povlečení v posteli.

 
Revitalizace žižkovských panelových domů

Revitalizace žižkovských panelových domů

vyšlo 15.11.2017

Projekt má za cíl vypořádat se s neblahým architektonickým dědictvím minulosti. Rekonstruovat se budou panelové domy staré 35 – 45 let, na kterých byla dosud prováděna jen běžná údržba. Dojde k výměně oken, opravě střech, lodžií a také k zateplení fasád. Hlavní roli při rekonstrukci fasád budou hrát cihlové obkladové pásky.

 
Dokonalý zvuk z neviditelných reproduktorů

Dokonalý zvuk z neviditelných reproduktorů

vyšlo 15.11.2017

Milujete kvalitní zvuk, ale nechcete mít domov plný repro bedýnek? Právě pro vás stvořila americká společnost Stealth Acoustic úplně neviditelné reproduktory. Dají se snadno zabudovat do zdi nebo do stropu tak, že po nich nezůstane ani památky.

 
Dřevoplastové fasádní obklady

Dřevoplastové fasádní obklady

vyšlo 10.11.2017

Kompozitní materiál, který spojuje přednosti plastu a dřeva je již poměrně dobře znám z teras, balkónů a zahrad, kde se využívá jako terasová podlaha, podlaha kolem bazénů nebo jako plotovky. Dřevoplast se ale využívá také jako fasádní obklad pro odvětrávané fasády.

 
Karbolineum Extra – dekorativní, impregnační a ochranný nátěr na dřevo

Karbolineum Extra – dekorativní, impregnační a ochranný nátěr na dřevo

vyšlo 10.10.2017

Dřevo, dřevěné konstrukce a další dřevěné stavební prvky potřebují účinnou ochranu před povětrnostními vlivy, vlhkostí, UV zářením, plísněmi, řasami apod. Ideální ochranou dřeva je ochranný nátěr. Karbolineum Extra je nátěr 3v1, který spojuje výhody impregnace, penetrace a dekorativního nátěru.

 
Stříkaná izolace EXY spray systém – nová generace izolací od základů až po střechu

Stříkaná izolace EXY spray systém – nová generace izolací od základů až po střechu

vyšlo 5.10.2017

Prémiová řada stříkané pěnové izolace EXY spray systém českého výrobce HONTER Company nabízí široké spektrum využití podle místa použití od základů domu až po střechu a v interiéru i exteriéru nabízí otevřenou a uzavřenou strukturu buněk. EXY spray systém zajistí izolační vrstvu, která ušetří až 70 % nákladů na vytápění oproti nejpoužívanějším zateplovacím systémům.

 
Slevový poukaz na stavební materiály finišuje…

Slevový poukaz na stavební materiály finišuje…

vyšlo 2.10.2017

S podzimním počasím přichází exkluzivní SLEVOVÝ POUKAZ „Stavte výhodně“, který vám značně sníží rozpočet při stavbě či rekonstrukci domu. Nabízí kvalitní stavební materiál za neopakovatelné ceny. Ale pozor, již jen pár dní můžete získat zdicí materiál, pálené střešní tašky, komínový systém, potrubí či okna a dveře s garantovanou slevou ve výši až 50 %!

 
Tipy a rady, jak se učinně zbavit plísní na zdech

Tipy a rady, jak se učinně zbavit plísní na zdech

vyšlo 22.9.2017

Nepříjemný zápach, načernalá a navlhlá zeď - tak to vypadá, když k vám domů zavítá plíseň. Neměli bychom ji vůbec podceňovat, jelikož boj s plísní bývá obvykle vleklý a mnohdy se může zdát i nekonečný. Tento nešvar nejenže hyzdí náš domov a často i zapáchá, ale především je zdraví nebezpečný. Na nic nečekejte a co nejdříve dejte plísni sbohem! Přinášíme vám několik rad a tipů, jak s nevítaným hostem zatočit!

 
Dřevostavba KUBIS 631 – na návštěvě v novostavbě postavené za 2 týdny

Dřevostavba KUBIS 631 – na návštěvě v novostavbě postavené za 2 týdny

vyšlo 2.8.2017

Zajímá vás, jak se bydlí v montované dřevostavbě? Pojďte se společně s námi podívat do domu KUBIS 631, který obývá čtyřčlenná rodina. Jak se v něm bydlí? S čím jsou spokojeni a co by udělali jinak?

 
Vypínače a trendy roku 2017: vedou přírodní materiály a retro

Vypínače a trendy roku 2017: vedou přírodní materiály a retro

vyšlo 25.7.2017

Stejně jako v jiných oblastech bydlení i vypínače a zásuvky podléhají módě a trendům. Ať už se chystáte na nové bydlení nebo plánujete rekonstrukci, nezapomínejte na vypínače. Trendem jsou čisté linie, přírodní materiály ale také netradiční kombinace a retro. Investice do nových vypínačů přitom nezatíží rozpočet.

 
Chytrá aplikace ukazuje vypínače přímo ve vašem interiéru

Chytrá aplikace ukazuje vypínače přímo ve vašem interiéru

vyšlo 24.6.2017

Nové technologie vám můžou velmi dobře posloužit i při zařizování interiéru. Pokud nechcete nic ponechat náhodě a máte rádi vše naplánováno do posledního detailu, bude se vám hodit i on-line aplikace na plánování vypínačů a zásuvek. Pomůže vám dokonale sladit jejich design s ostatním vybavením a myslí i na bezpečnost dětí.

 
Jak vyrovnat podlahu?

Jak vyrovnat podlahu?

vyšlo 21.6.2017

Vcelku běžná záležitost. Nejprve se udělá základová deska, na její rovinatost se nehledí. Podobně je to i se stropem. Však tam ještě nakonec bude celá skladba podlahy… Když pak firma, která aplikuje anhydrit, změří několikacentimetrové rozdíly, nastává problém, jak to co nejlépe vyřešit. Navíc po podlaze jsou tažené rozvody vody, a různé husí krky a ty je zapotřebí také inteligentně zalít.

 
Místo i materiál pro nový dům jsem vybírat srdcem, říká Ľudovít Adamec

Místo i materiál pro nový dům jsem vybírat srdcem, říká Ľudovít Adamec

vyšlo 18.6.2017

„Přijeli jsme sem a cítili klid, pohodu. Bylo rozhodnuto. Náš dům bude stát právě tady,“ líčí dobu před rokem Ľudovít Adamec. Nádherná krajina Šťiavnických vrchů ho okouzluje dodnes. Teď ji ale může pozorovat z okna nového domova.

 
Nakupte a získejte… stavební materiál a bonusové odměny!

Nakupte a získejte… stavební materiál a bonusové odměny!

vyšlo 16.5.2017

Neváhejte a podlehněte bonusovému programu „Profituj s BigMatem“. Ten nabízí všem živnostníkům, řemeslníkům a stavebním firmám kvalitní stavební materiál, zákaznický a odborný servis, dopravu zboží až na stavbu, i něco navíc. Po každém nákupu stavebního materiálu v prodejnách BigMat obdržíte bonusové body, za které si můžete vybrat hodnotné odměny.

 
Hlavní výhody foukané minerální izolace

Hlavní výhody foukané minerální izolace

vyšlo 29.4.2017

Druhů izolace je v současné době na trhu poměrně dost a pro naprostého laika je orientace v nich obtížná. Dobře zaizolovaný dům je přitom klíčem k úspoře nákladů i zdravému prostředí v domě. Pojďme se nyní blíže podívat na jeden oblíbený izolant – foukanou minerální izolaci.

 
< 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >
Thermoindustry Stěrka

Reklama

Náš tip

Vertikutátor STIHL RLE 240

Oblíbený vertikutátor od firmy STIHL máme nyní v akci. Dvořák - sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE TOTAL

Hlavní devizou MAMUT GLUE Total je konečná pevnost 50 kg/cm2. Nejvíc se tedy hodí na místa, kde potřebujete pružný spoj s maximální pevností.

 

Umělé stromy FLORUM

Přemýšlíte nad úpravou vašeho interiéru, terasy nebo zahrady? Chtěli byste ji dopřát něco netradičního, avšak nemáte mnoho času na její opečovávání? Využijte naši nabídku na umělé stromy.

 

OBLOUKOVÉ A ŠIKMÉ HORIZONTÁLNÍ ŽALUZIE

Oblouková žaluzie řady Sinline® představuje jedinečný způsob zastínění atypických obloukových oken.

 

DLAŽBA, KTERÁ OKOUZLÍ VAŠI ZAHRADU

S jarem přichází touha trávit více času na terase a zahradě. Nechte se inspirovat krásnou dlažbou, dlaždicemi, ploty a prvky zahradní architektury Semmelrock a splňte si sen o krásné zahradě.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Plastová okna pro Zelená úsporám LIGHT

Využijte dotace z programu ZELENÁ ÚSPORÁM a ZELENÁ ÚSPORÁM LIGHT - nabízíme komplexní služby od zaměření, vyřízení dotace, dodávku a montáž oken, demontáž starých oken a zednické začistění po montáži.

Foukaná minerální vata-izolace do dutin

Foukaná minerální izolace je nejvhodnější materiál do trámových stropů a vazníkových konstrukcí bungalovů. Používá se i do dvouplášťových střech panelových a bytových domů.

Komplexní stavební systém PORFIX

Stavební systém PORFIX zahrnuje nosné i nenosné zdivo z pórobetonu a vápenopísku, U-profily, nosné i nenosné překlady, stropní systém a malty.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.