IP Polná LB Zateplete strop

Reklama

Stavba, rekonstrukce

Vyhledávání článků
Zdění bez zateplení? Ptejte se po PORFIXu!

Zdění bez zateplení? Ptejte se po PORFIXu!

vyšlo 5.4.2017

K rozhodnutí o novém bydlení obvykle nevede umetená pěšinka. To ví každý stavebník. Přesto je možné vyhnout se zbytečným zatáčkám. Stačí ještě před prvotní úvahou „jak bude náš dům vypadat“ prodiskutovat doma i s odborníky „z čeho náš dům postavíme“.

 
Vše a ještě více o střešních taškách TERRAN

Vše a ještě více o střešních taškách TERRAN

vyšlo 3.4.2017

Vybíráte novou střechu nebo plánujete rekonstrukci a potřebujete poradit? Mezi oblíbené patří v posledních letech střešní krytiny TERRAN, které nabízí široký sortiment, bohatý výběr barev a tvarů, výborné služby a jako jediné mezi výrobci betonových střešních krytin až 50 letou záruku.

 
Přijďte na kloub bleskové stavbě s cihlami Porotherm!

Přijďte na kloub bleskové stavbě s cihlami Porotherm!

vyšlo 29.3.2017

Pojďte stavebníci, uděláme z vás během pár minut opravdové profesionály na stavbu či rekonstrukci rodinného domu. Díky flexibilnímu materiálu, kterým jsou cihelné bloky Porotherm, to půjde samo! Projekt TOProfi vás prostřednictvím krátkého videa naučí, jak cihly snadno opracovávat (řezat, drážkovat nebo vrtat) za pomoci jednotlivých stavebních strojů. Tak pojďme společně na to…

 
Obkladové pásky z lícových cihel dodají vašemu domu nevšední vzhled

Obkladové pásky z lícových cihel dodají vašemu domu nevšední vzhled

vyšlo 22.3.2017

Ať už se chystáte stavět nový dům nebo rekonstruovat dům starší, vždy budete stát před rozhodnutím, jakou zvolit fasádu. Obkladové pásky z lícových cihel jsou nejen výrazným estetickým prvkem, ale mají také užitné vlastnosti a přednosti, které jako stavebníci a majitelé domu oceníte.

 
Na návštěvě v pasivním domě ve Vrbně pod Pradědem – vítězi ankety Dům roku 2017

Na návštěvě v pasivním domě ve Vrbně pod Pradědem – vítězi ankety Dům roku 2017

vyšlo 21.3.2017

Bydlení v chráněné krajinné oblasti s sebou nese kromě krásné přírody i jistá omezení. Setkali se s nimi i Kamila a David, kteří si chtěli v podhůří Hrubého Jeseníku postavit bungalov. V důsledku stavebních regulativů CHKO nakonec zvolili patrový dům DRAGON 130 EVO. A nelitují toho. „Je to náš splněný sen“, říkají.

 
Jak vybírat interiérové barvy na zeď?

Jak vybírat interiérové barvy na zeď?

vyšlo 10.2.2017

S blížícím se jarem přicházejí na řadu rekonstrukce a úpravy interiérů a také malování a tapetování. Výběr interiérových barev na zeď se může zdát jednoduchou záležitosti, ovšem měli bychom se v této oblasti orientovat nebo si nechat poradit. Na každý podkladový materiál se hodí jiná barva, barvu je potřeba nanášet správným štětcem nebo válečkem a zapomenout bychom neměli ani na speciální barvy a míchání barevných odstínů. Jak tedy postupovat?

 
Projekt Nová zelená úsporám – na co a jak čerpat dotace?

Projekt Nová zelená úsporám – na co a jak čerpat dotace?

vyšlo 8.2.2017

Dotační titul Nová zelená úsporám navazuje na velmi úspěšný projekt Zelená úsporám z let 2009 – 2012. V současné době je aktivní Nová zelená úsporám 2014 – 2021, do níž je stále možné zasílat žádosti. Aktuálně jsou vyhlášeny výzvy pro rodinné a bytové domy. Jak postupovat v případě žádosti a na jaké projekty je možné dotace čerpat?

 
Chcete-li letos stavět, materiál výhodně nakoupíte již teď v únoru!

Chcete-li letos stavět, materiál výhodně nakoupíte již teď v únoru!

vyšlo 3.2.2017

Venku mrzne, ovšem to nebrání tomu, abyste již dnes udělali první krok k úspěšné stavbě domu. Wienerberger cihlářský průmysl a.s. nabízí exkluzivní únorový slevový poukaz, který vám zajistí nejkvalitnější stavební materiál pro hrubou stavbu, a to s fantastickou slevou až 45 %! Chcete-li nové bydlení bez možných negativ (nekvalitní materiály, vysoké ceny či neprofesionální přístup), začněte jednat…

 
Návod – jak natřít betonovou zeď

Návod – jak natřít betonovou zeď

vyšlo 30.1.2017

S našimi tipy pro Vás bude nátěr betonové plochy bez „víceprací“ a s kýženým výsledkem. Kromě minima manuální zručnosti potřebujete jen: smetáček, hadici či vapku, izolepu, samotnou barvu a krycí folii.

 
Speciální nano impregnace ochrání beton i kámen daleko lépe

Speciální nano impregnace ochrání beton i kámen daleko lépe

vyšlo 24.1.2017

Některé materiály potřebují ochranu navíc, pokud chceme prodloužit jejich životnost a zvýšit funkčnost. A to platí i ve stavebnictví. K tradičním a dnes velmi oblíbeným materiálům, které se stávají nejen funkčním, ale i dekorativním prvkem, patří kámen a beton.

 
Leden a únor je ideální čas pro nákup barev

Leden a únor je ideální čas pro nákup barev

vyšlo 20.1.2017

Přestože je krátce po Vánocích a venku stále mrzne, mnozí z nás už netrpělivě vyhlížejí jaro, aby se opět pustili do renovace svých domovů, malování, natírání a dalších činností. Právě nyní je ideální čas na nákup vhodných barev, protože předsezónní slevy jsou v plném proudu.

 
Jaké jsou barevné trendy pro rok 2017 - inspirace pro váš domov

Jaké jsou barevné trendy pro rok 2017 - inspirace pro váš domov

vyšlo 13.1.2017

Spojujícím tématem pro tento rok je rovnováha. Tu tvoří zajímavý kontrast mezi odvážnějšími nápadnějšími odstíny a tlumenými světlými odstíny. Spektrum neutrálních tónů skvěle vytváří pozadí pro světlé trendy barvy a dává jim tak možnost dokonale vyniknout.

 
Tipy, jak si usnadnit vánoční úklid

Tipy, jak si usnadnit vánoční úklid

vyšlo 14.12.2016

Velký úklid v řadě domácností patří mezi nedílnou součást příprav na Vánoce. Je však důležité nezapomenout na smysl Vánoc a věnovat svůj čas především rodině a svým blízkým. A pokud už se do gruntování pustíte, máme pro vás několik tipů, jak si usnadnit nejčastější předvánoční úklidové manévry.

 
Sádrokarton Rigips je ideální materiál do dřevostaveb

Sádrokarton Rigips je ideální materiál do dřevostaveb

vyšlo 14.12.2016

Každý stavebník, který se rozhodne pro dřevěnou konstrukci svého domu, musí vyřešit, z čeho budou příčky, jakou podobu bude mít podkroví a jak vybuduje kvalitní podlahy. Je tu jeden způsob, který v sobě spojuje zdravý interiér, tvarovou dokonalost a jednoduchost montáže. Tím jsou různé druhy sádrokartonových konstrukcí od Rigipsu.

 
Jak vybrat výtah do rodinného domu?

Jak vybrat výtah do rodinného domu?

vyšlo 21.11.2016

Výtahy nejsou výsadou pouze panelových nebo bytových domů, v současné době není problém si nechat udělat domácí výtah ve vašem rodinném domě. Zvláště ho ocení maminky s dětmi, starší lidé a také tělesně postižení. Jak je to s realizací a správným výběrem, vám poradíme v našem článku.

 
Denas 2v1 a Denas Radiátor – rychleschnoucí barvy na kovy

Denas 2v1 a Denas Radiátor – rychleschnoucí barvy na kovy

vyšlo 4.11.2016

Potřebujete natřít radiátor nebo plechovou střechu, ocelový plot, zábradlí nebo jiný kovový prvek? Denas 2v1 a Denas Radiátor jsou speciální rychleschnoucí vodou ředitelné barvy na kovy. Oba přípravky jsou antikorozní a práce s nimi je rychlá a snadná.

 
Správná izolace balkónů a teras firmou Dvořák – střechy s.r.o. zabrání průniku vody a dalším škodám

Správná izolace balkónů a teras firmou Dvořák – střechy s.r.o. zabrání průniku vody a dalším škodám

vyšlo 1.11.2016

Balkóny a terasy rodinných i bytových domů jsou uživateli velmi oblíbené, ale jsou také místem častého pronikání dešťové vody do stavební konstrukce. Balkóny a terasy by proto měly být správně zaizolovány, což lze provézt pomocí izolační fólie i dodatečně.

 
< 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >
Thermoindustry Plísně

Reklama

Náš tip

Vertikutátor STIHL RLE 240

Oblíbený vertikutátor od firmy STIHL máme nyní v akci. Dvořák - sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE TOTAL

Hlavní devizou MAMUT GLUE Total je konečná pevnost 50 kg/cm2. Nejvíc se tedy hodí na místa, kde potřebujete pružný spoj s maximální pevností.

 

Umělé stromy FLORUM

Přemýšlíte nad úpravou vašeho interiéru, terasy nebo zahrady? Chtěli byste ji dopřát něco netradičního, avšak nemáte mnoho času na její opečovávání? Využijte naši nabídku na umělé stromy.

 

ŠIKMÉ EXTERIÉROVÉ ŽALUZIE

Šikmá okna jsou jedinečný a krásný doplněk. S šikmými venkovními žaluziemi se navíc nebude interiér přehřívat.

 

VELKOFORMÁTOVÉ DLAŽDICE SLUŠÍ KAŽDÉ TERASE

Elegance a moderní design, to jsou hlavní přednosti velkoformátových dlaždic, s kterými vytvoříte nadčasové plochy. K dostání v mnoha barevných variantách a povrchových úpravách.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Plastová okna pro Zelená úsporám LIGHT

Využijte dotace z programu ZELENÁ ÚSPORÁM a ZELENÁ ÚSPORÁM LIGHT - nabízíme komplexní služby od zaměření, vyřízení dotace, dodávku a montáž oken, demontáž starých oken a zednické začistění po montáži.

Foukaná minerální vata-izolace do dutin

Foukaná minerální izolace je nejvhodnější materiál do trámových stropů a vazníkových konstrukcí bungalovů. Používá se i do dvouplášťových střech panelových a bytových domů.

Komplexní stavební systém PORFIX

Stavební systém PORFIX zahrnuje nosné i nenosné zdivo z pórobetonu a vápenopísku, U-profily, nosné i nenosné překlady, stropní systém a malty.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.