Montkov - zárubně a dveře 2

Reklama

Stavba, rekonstrukce

Vyhledávání článků
11 kroků k útulnému domovu – úklid, pozitivní vibrace, rostliny a barvy

11 kroků k útulnému domovu – úklid, pozitivní vibrace, rostliny a barvy

vyšlo 22.12.2014

Jaké pocity ve vás navozuje váš dům či byt? Šťastné? Klidné? Nebo v každém rohu vidíte jen samé povinnosti. Je třeba umýt okna, vyprat záclony, pověsit poličku, zrýt záhony... V tom případě zbystřete. V současném hektickém světě je stres prakticky každodenním společníkem každého z nás, váš domov by k němu ale přispívat neměl.

 
Když se rozhodnete postavit svůj vlastní rodinný dům…

Když se rozhodnete postavit svůj vlastní rodinný dům…

vyšlo 9.12.2014

Lenka s Petrem bydlí už rok v malém bytě v Brně. Letos o prázdninách se rozhodli, že si spolu postaví rodinný domek. Předcházelo tomu několik měsíců debat o tom, zda zůstat v bytě a ve městě, anebo si najít někde poblíž Brna pozemek a tam postavit vlastní dům.

 
Schodiště musí do interiéru dokonale zapadnout

Schodiště musí do interiéru dokonale zapadnout

vyšlo 30.10.2014

Žádný dům, který má dvě a více podlaží, nebo mezonetový byt se neobejde bez schodiště. To dnes již neplní pouze praktickou funkci, ale je také výrazným architektonickým prvkem. Se schodištěm je však třeba počítat již při projektování domu, bude totiž klíčovou komunikací v interiéru a mělo by se přizpůsobit stylu vašeho života. Nikdy by tomu nemělo být opačně.

 
Výměna oken a zateplení paneláku je záchrana pro dům i jeho obyvatele

Výměna oken a zateplení paneláku je záchrana pro dům i jeho obyvatele

vyšlo 9.10.2014

Pokud se vlastníci bytů v panelovém domě rozhodnou, že nechají vyměnit stará okna za nová, pak většinou o tom, jaká okna to budou, rozhodují nekvalifikovaní lidé. Výběr a instalace nových oken však není jednoduchou záležitostí. Okna do panelových domů se v mnohém liší a zdárná výměna závisí nejen na jejich kvalitě, ale také na odborně provedené montáži.

 
Česká betonová taška – střecha pro 3 generace

Česká betonová taška – střecha pro 3 generace

vyšlo 7.10.2014

Výběr správné střešní krytiny je často rozhodnutím na zbytek života. Pokud se rozhodnete pro kvalitní betonovou tašku, může střecha sloužit nejen vám, ale také vašim dětem a vnoučatům. Mezi tradiční české výrobce betonových tašek, které vynikají dlouhou životností, pevností a mrazuvzdorností, patří firma BESK.

 
Je jedno, s jakou deskou ho srovnáváte – na vrcholu je Diamant

Je jedno, s jakou deskou ho srovnáváte – na vrcholu je Diamant

vyšlo 15.9.2014

Pouze jedna deska slučuje vlastnosti desek WHITE, RED, GREEN i desek sádrovláknitých. Tou deskou je Diamant. Jenom pod tímto názvem získáte kombinaci odolnosti proti požáru, vyšší vzdušné vlhkosti, vysokou tvrdost jádra i povrchu i rámové ztužující vlastnosti. Vše doplněno jedinečnými a nezaměnitelnými akusticko- izolačními vlastnostmi.

 
Lepší kvalita vnitřního ovzduší díky sádrokartonu

Lepší kvalita vnitřního ovzduší díky sádrokartonu

vyšlo 8.9.2014

Mladí manželé začali řešit problémy s mravenci, přitom se náhodou dozvěděli o možném nebezpečí vysokých koncentrací formaldehydu, tedy látky, která způsobuje zdravotní potíže. Pro vlastní pocit jistoty si nechali provést měření a zjistili, že množství formaldehydu v pokoji jejich dětí značně přesahuje doporučený limit. Řešením pro ně může být zdravá deska Activ´Air.

 
Víte, co rozhoduje při volbě zateplení domu?

Víte, co rozhoduje při volbě zateplení domu?

vyšlo 20.8.2014

Zateplení jednotlivých částí rodinných domů je v posledních letech velmi často rozebíranou otázkou. Jednotlivé druhy zateplení rodinných domů mají jediný úkol – snížit výdaje domácností za vytápění. Jednotlivé firmy se předhání v tvrzení, že jejich způsob a metoda zateplení je pro domácnosti nejlepší. Existují ale parametry, na kterých se můžete přesvědčit, jestli je to opravdu pravdivé tvrzení. Jaké to jsou?

 
Náhradní elektrické zdroje pro čerpadla ústředního topení

Náhradní elektrické zdroje pro čerpadla ústředního topení

vyšlo 15.8.2014

Náhradní - záložní elektrické zdroje pro oběhová čerpadla ústředního topení. Dlouholetá zkušenost a kvalitní výroba, pozáruční servis zdarma. Životnost desítky let.

 
Zahradní vinný sklep na míru

Zahradní vinný sklep na míru

vyšlo 13.8.2014

Pokud jste milovníkem vín, určitě Vás zaujme naše novinka, kterou je stavba zahradního vinného sklepa. Můžeme Vám postavit nadzemní vinný sklep, klasický vinný sklep nebo Vám sklep zasadíme do svahu. Díky speciálně upravenému stavebnímu materiálu udrží sklípek požadovanou teplotu a vlhkost jak v teplých letních dnech, tak i v zimním období.

 
Dřevěné obložení fasády – skvělá tepelná izolace a nadčasový vzhled

Dřevěné obložení fasády – skvělá tepelná izolace a nadčasový vzhled

vyšlo 1.8.2014

Dřevo je oblíbeným přírodním materiálem a dokáže podtrhnout styl každého domu. Dřevěná fasáda dodá stavbě moderní šmrnc, vdechne jí osobité kouzlo a navíc má skvělé tepelně-izolační vlastnosti. V dnešní době si můžeme dům obložit těmi nejkvalitnějšími dřevinami, jako je západní červený cedr, sibiřský modřín či tepelně upravená borovice.

 
Jak se zbavit plísní a fleků na zdech?

Jak se zbavit plísní a fleků na zdech?

vyšlo 23.7.2014

Plíseň v interiéru je velmi nepříjemná, a pokud se někde objeví, zbavit se jí nebývá jednoduché. Často vzniká v koupelnách a jiných vlhkých místnostech, nebo se začala objevovat poté, co nás vytopili sousedi. A co takové mastné fleky od smažení u sporáku, které nám “krášlí” kuchyň? Jak se těchto problémů zbavit jednou provždy? A jde to vůbec?

 
Vybíráte izolaci podle pořizovací ceny? Děláte chybu

Vybíráte izolaci podle pořizovací ceny? Děláte chybu

vyšlo 29.6.2014

Nejsem tak bohatý, abych si kupoval levné věci. Ohrané klišé? Možná. Platí? Stoprocentně. Minimálně v případě tepelných a zvukových izolací. Pokud izolaci vybíráte tak, že se podíváte na nabídku materiálů a sáhnete po tom s nejnižší cenou, pak je vaše úspora jen zdánlivá. A po nějakém čase nejspíš zjistíte, že jste vlastně neušetřili vůbec nic. Spíš naopak.

 
Jak na lepení a opravy PVC fólie bazénů

Jak na lepení a opravy PVC fólie bazénů

vyšlo 23.6.2014

K dovoleným, letním radovánkám i chalupaření neodmyslitelně patří koupání. Pokud jste se rozhodli pořídit si na zahradu bazén, můžete se rozhodnout mezi pevným, zapuštěným bazénem, nebo levnějším povrchovým bazénem. Každá varianta má své plusy i mínusy. Jednou z nevýhod mobilních bazénů je použití PVC fólie, která je náchylná na roztržení.

 
Hrotové zábrany proti ptactvu

Hrotové zábrany proti ptactvu

vyšlo 22.6.2014

Lidé od nepaměti řeší problémy s hnízděním ptáků na domech. Investují nemalé částky do zateplení a nových fasád a s hrůzou pozorují, jak se jim tam dvakrát ročně zahnízďují jiřičky mnohdy po celé délce římsy.

 
Nevyhazujte peníze oknem. Pěnová izolace vám ušetří až 70 % nákladů na vytápění!

Nevyhazujte peníze oknem. Pěnová izolace vám ušetří až 70 % nákladů na vytápění!

vyšlo 20.6.2014

Kdyby vám někdo na ulici řekl, že postříká váš dům izolačním sprejem a vy díky tomu ušetříte až 70 % nákladů na vytápění, odmítli byste ho? Nejspíš ne. A přitom právě takové úspory můžete dosáhnout v případě, že svůj dům zateplíte Chytrou pěnou. Stříkanou izolací, která se skutečně nanáší podobně jako sprej. Na rozdíl od něj ale po dopadu na povrch mnohonásobně nabývá a získává vlastnosti, které ji staví do pozice jednoho z nejlepšího izolantu na trhu.

 
BESK – betonová střešní krytina vysoké kvality

BESK – betonová střešní krytina vysoké kvality

vyšlo 10.6.2014

Již třiadvacet let se můžeme na trhu setkat s betonovými střešními krytinami české firmy BESK spol. s. r. o., které vynikají vysokou kvalitou, především pak pevností a mrazuvzdorností. Vysoká kvalita výrobků však není jediné, čím se firma prezentuje, samozřejmostí je rovněž dokonalý servis.

 
< 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 >
Thermoindustry Podlahy

Reklama

Náš tip

Zahradní traktor Husqvarna TC 114

Zbrusu nový zahradní traktor Husqvarna TC 114 nyní v akci. Dvořák - sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE CLEAR UV

Transparentní lepidlo na bázi MS polymerů je pro exteriér jako stvořené. 100 % UV odolnost a mrazuvzdornost vám umožní použití jak v interiérech, tak především v exteriérech. Pružnost, pevnost a chameleon efekt jsou jeho hlavní výhody. Je ideálním pomocníkem pro lepení skleněných prvků.

 

UMĚLÝ "ŽIVÝ" PLOT a ZÁSTĚNY

Umělé zelené stěny jsou skvělým řešení pro ty, kteří potřebují rychle a efektivně vytvořit optický nebo hlukový předěl od sousedů, rušné ulice nebo vytvořit zajímavý zahradní prvek.

 

ŠIKMÉ EXTERIÉROVÉ ŽALUZIE

Šikmá okna jsou jedinečný a krásný doplněk. S šikmými venkovními žaluziemi se navíc nebude interiér přehřívat.

 

BAREVNÉ TRENDY VE VENKOVNÍCH DLAŽBÁCH

Letošní barevné tóny jsou inspirovány návratem k přírodě. Barvy, jako např. lávově šedá melírovaná nebo grafitovorezavá vytvoří z Vaší terasy jedinečné místo k posezení a relaxaci.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Plastová okna pro Zelená úsporám LIGHT

Využijte dotace z programu ZELENÁ ÚSPORÁM a ZELENÁ ÚSPORÁM LIGHT - nabízíme komplexní služby od zaměření, vyřízení dotace, dodávku a montáž oken, demontáž starých oken a zednické začistění po montáži.

Foukaná minerální vata-izolace do dutin

Foukaná minerální izolace je nejvhodnější materiál do trámových stropů a vazníkových konstrukcí bungalovů. Používá se i do dvouplášťových střech panelových a bytových domů.

Komplexní stavební systém PORFIX

Stavební systém PORFIX zahrnuje nosné i nenosné zdivo z pórobetonu a vápenopísku, U-profily, nosné i nenosné překlady, stropní systém a malty.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.