7points - rozšíření balkonu

Reklama

Stavba, rekonstrukce

Vyhledávání článků
Silvestrovský ohňostroj – krásný, ale nebezpečný

Silvestrovský ohňostroj – krásný, ale nebezpečný

vyšlo 29.12.2013

Oslavy Silvestra a Nového roku si snad nikdo z nás nedokáže přestavit bez ohňostroje a všelijaké pyrotechniky. Mnohým z nás stačí, když se na všechna ta světýlka jen koukáme, jiní zase rádi všelijaké rakety a petardy odpalují. Ne všichni však vědí, kde pyrotechniku nakupovat a jak s ní zacházet, aby byla pro všechny bezpečná.

 
Vyplatí se renovace parket? A jak při ní postupovat?

Vyplatí se renovace parket? A jak při ní postupovat?

vyšlo 10.12.2013

Parkety jsou stále velmi oblíbeným druhem podlahy, mohou být ozdobou jak starších, tak i moderních interiérů. Parketová podlaha vyniká dlouhou životností, snadnou údržbou a také atraktivním vzhledem. Jenomže co dělat, když mají parkety již to nejlepší za sebou, jsou poškozené, zašlé, nebo vržou?

 
Originální vzhled budovám vtisknou barevné betony

Originální vzhled budovám vtisknou barevné betony

vyšlo 28.11.2013

Beton nemusí být šedý. Jedinečný a individuální vzhled vtiskne domu probarvená varianta, tzv. barevný beton. Stavby, kde je využit právě barevný beton, jsou na pohled přitažlivé a od ostatních domů se výrazně odlišují. Probarvený beton nachází své místo nejen v exteriérech, ale i v interiéru, kde se může podílet na originálním vzhledu stěny, podlahy, schodů nebo třeba úspěšně nahradí keramické umyvadlo.

 
Jak vést správně stavební deník?

Jak vést správně stavební deník?

vyšlo 27.11.2013

Každý zhotovitel stavby by měl vést stavební deník. Jde o písemný dokument, v němž jsou chronologicky zaznamenávány veškeré údaje o stavbě. Je důležitý zejména pro případy, kdy dojde mezi investorem a dodavatelem stavby k soudní při. Jak by měl být stavební deník správně veden a jaké náležitosti by v něm neměly chybět?

 
Domov jako pevnost – stěny ze sádrokartonu, které vydrží vše

Domov jako pevnost – stěny ze sádrokartonu, které vydrží vše

vyšlo 6.11.2013

Stavby ze sádrokartonu zažívají v poslední době nefalšovaný boom, spojují totiž mnoho výhodných vlastností, jako je rychlá montáž, nízká hmotnost, minimální tloušťka stěn, hygienická nezávadnost a rozumná cena. Na trhu se vyskytují různé druhy sádrokartonu a při jeho výběru byste měli vědět, co od něj očekáváte. Zda má mít odolnost proti ohni, vlhku, nárazu nebo zvukově izolovat či unést těžké předměty.

 
Jak vybírat lepidla do domácnosti a do dílny?

Jak vybírat lepidla do domácnosti a do dílny?

vyšlo 4.11.2013

Dnes jsou v obchodech k dostání lepidla všeho druhu - některá jsou určena jen na papír, jiná na gumu, plasty či dřevo a existují také lepidla univerzální. Zorientovat se v jejich nabídce tak není nejjednodušší. Materiál, pro něž je lepidlo určeno, však není tím jediným, podle čeho bychom se při výběru měli řídit. Na co se tedy ještě zaměřit?

 
Chytrá izolace® pro jednadvacáté století

Chytrá izolace® pro jednadvacáté století

vyšlo 30.10.2013

V zimě hřeje, v létě chladí. To je dnes již známý slogan Chytré izolace®, vysoce expanzní tepelné izolace, která po aplikaci stonásobně zvětší svůj objem a je tak schopna vyplnit jakýkoli konstrukční detail. Po 15 sekundách expanze je pěna tvarově stálá. Chytrá izolace® se dá aplikovat při teplotách do -38 °C a přilne k jakémukoli povrchu.

 
Světlovody pro nízkoenergetické domy

Světlovody pro nízkoenergetické domy

vyšlo 14.10.2013

Neplaťte zbytečně za elektřinu a začněte doma pro osvětlení místností využívat přirozené denní světlo, které nejenže je zdravé, ale navíc je zadarmo. Pomocí světlovodů ALLUX je dnes možné přivést příjemné denní světlo dokonce i do nízkoenergetických domů a to bez obav z tepelných ztrát. Využívejte osvětlení bez energetických nároků!

 
Sanační omítky KM BETA = dokonalé řešení vlhkosti

Sanační omítky KM BETA = dokonalé řešení vlhkosti

vyšlo 14.10.2013

KM BETA a.s., jeden z největších ryze českých výrobců omítkových a maltových směsí, nově nabízí sanační systém Profisan. Omítku Profisan lze nanášet i na nevysušené zdivo s vysokou vlhkostí a silným zasolením. Profisan je řešení pro trvale vlhké stěny domů nejenom po povodních, ale i historických budov.

 
Betonová střešní krytina BESK

Betonová střešní krytina BESK

vyšlo 17.9.2013

Společnost BESK, která vznikla v prosinci 1991, se za téměř dvacet let svého působení na českém stavebním trhu zařadila mezi přední výrobce betonové střešní krytiny. Vysokou kvalitu tašek BESK nejlépe dokládá třicetiletá záruka na užitné vlastnosti.

 
Bydlet v tichu – jak postupovat při odhlučnění bytu

Bydlet v tichu – jak postupovat při odhlučnění bytu

vyšlo 15.9.2013

Bydlíte-li na samotě u lesa, je pro vás hluk spíše občasnou záležitostí víkendových sekaček na trávu. Ve městě je však hluk všude a může se stát nevítaným hostem i doma.

 
Chytří stavebníci používají Chytrou izolaci®

Chytří stavebníci používají Chytrou izolaci®

vyšlo 9.9.2013

Pouštíte se do rekonstrukce svého bydlení, anebo stavíte na zelené louce? Seznamte se s nejnovějšími trendy v oblasti izolačních materiálů a nechte se inspirovat chytrými stavebníky. Chytří stavebníci totiž používají Chytrou izolaci®. Prozradíme Vám proč.

 
Hrubou stavbou z materiálů KM BETA ušetříte nyní až 40%

Hrubou stavbou z materiálů KM BETA ušetříte nyní až 40%

vyšlo 4.9.2013

Výběr stavebních materiálů pro hrubou stavbu může být snadnější, než se zdá. Pořídíte-li je od jediného osvědčeného dodavatele, ušetříte si starosti i zbytečné náklady. Výhodou e-shopu je i nákup veškerého materiálu na jednom místě a od jediného dodavatele, navíc z pohodlí domova.

 
Cesta ze sídliště? Malometrážní domy ELK Compact

Cesta ze sídliště? Malometrážní domy ELK Compact

vyšlo 13.8.2013

Letošní novinka z nabídky společnosti ELK s.r.o. z Plané nad Lužnicí, která je součástí koncernu největšího evropského výrobce dřevostaveb, – malometrážní nízkoenergetické domy ELK Compact - je určena pro ty zákazníky, kteří preferují bydlení v rodinném domě, kladou důraz na kvalitu a současně vítají maximální cenovou dostupnost.

 
Konstrukce pro vaši střechu? Příhradové vazníky, samozřejmě!

Konstrukce pro vaši střechu? Příhradové vazníky, samozřejmě!

vyšlo 25.7.2013

Jedny z nejpoužívanějších střešních konstrukcí jsou v dnešní době dřevěné příhradové vazníky, které vynikají svou variabilitou a efektivitou. Vytvářejí prostorové střešní konstrukce nesoucí střešní plášť i podhled. Jejich výhodou je vysoká úspora řeziva, rychlá montáž konstrukce, vysoká tuhost a také nízká hmotnost.

 
Kompresory pro domácí kutily i profesionály

Kompresory pro domácí kutily i profesionály

vyšlo 25.7.2013

Sháníte kvalitní kompresor do vaší profesionální dílny, nebo jen pro občasnou kutilskou činnost? Kompresory se hodí pro různé účely a tak podle toho, jaké máme konkrétní požadavky, je třeba zvolit ten správný kompresor. Pojďte si tedy vybrat z pestré nabídky kompresorů i jejich příslušenství.

 
Typový dům na přání

Typový dům na přání

vyšlo 23.7.2013

Nedaleko Brandýsa nad Labem, v obci Dřevčice, stojí vzorový rodinný dům firmy Tusco, s.r.o., která se specializuje především na realizace typových rodinných domů na klíč. Má jich v nabídce celou škálu, od přízemních bungalovů po podkrovní středně velké či velké domy. Ovšem označení „typový dům“ není v tomto případě, stejně jako u dalších domů z nabídky firmy zcela přesné.

 
< 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >
Thermoindustry Plísně

Reklama

Náš tip

Vertikutátor STIHL RLE 240

Oblíbený vertikutátor od firmy STIHL máme nyní v akci. Dvořák - sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE CLEAR UV

Transparentní lepidlo na bázi MS polymerů je pro exteriér jako stvořené. 100 % UV odolnost a mrazuvzdornost vám umožní použití jak v interiérech, tak především v exteriérech. Pružnost, pevnost a chameleon efekt jsou jeho hlavní výhody. Je ideálním pomocníkem pro lepení skleněných prvků.

 

Umělé květiny FLORUM

S našimi umělými květinami si nemusíte dělat žádnou starost, umělé květiny jsou velmi nenáročné na údržbu a dokonale imitují živé květiny.

 

OBLOUKOVÉ A ŠIKMÉ HORIZONTÁLNÍ ŽALUZIE

Oblouková žaluzie řady Sinline® představuje jedinečný způsob zastínění atypických obloukových oken.

 

VELKOFORMÁTOVÉ DLAŽDICE SLUŠÍ KAŽDÉ TERASE

Elegance a moderní design, to jsou hlavní přednosti velkoformátových dlaždic, s kterými vytvoříte nadčasové plochy. K dostání v mnoha barevných variantách a povrchových úpravách.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Plastová okna pro Zelená úsporám LIGHT

Využijte dotace z programu ZELENÁ ÚSPORÁM a ZELENÁ ÚSPORÁM LIGHT - nabízíme komplexní služby od zaměření, vyřízení dotace, dodávku a montáž oken, demontáž starých oken a zednické začistění po montáži.

Foukaná minerální vata-izolace do dutin

Foukaná minerální izolace je nejvhodnější materiál do trámových stropů a vazníkových konstrukcí bungalovů. Používá se i do dvouplášťových střech panelových a bytových domů.

Komplexní stavební systém PORFIX

Stavební systém PORFIX zahrnuje nosné i nenosné zdivo z pórobetonu a vápenopísku, U-profily, nosné i nenosné překlady, stropní systém a malty.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.