RONAL Bathrooms - Koupelny

Reklama

Stavba, rekonstrukce

Vyhledávání článků
Revoluce ve stavbě rodinného domu = Poukaz na dům

Revoluce ve stavbě rodinného domu = Poukaz na dům

vyšlo 12.4.2013

Plánujete letos stavbu nového rodinného domu? Získejte slevy celkem až 126 % při nákupu cihel, pálené střešní krytiny a komínu. Stavte chytře a využijte jedinečné partnerství společností Wienerberger, Tondach a Schiedel.

 
Česká stavební akademie ocenila řešení pro rekonstrukce Rigips

Česká stavební akademie ocenila řešení pro rekonstrukce Rigips

vyšlo 10.4.2013

Nosná konstrukční deska RigiStabil získala zlatou cenu a bílá přírodní sádrová stěrka Rimano Glet XL dostala bronzovou cenu v soutěži České stavební akademie o Výrobek – technologii roku 2012.

 
Den zavřených dveří na stavbě dvou dřevostaveb v Hradci Králové

Den zavřených dveří na stavbě dvou dřevostaveb v Hradci Králové

vyšlo 8.4.2013

Dne 20. 4. 2013 zve společnost MS Haus vážné zájemce o domy z nabídky společnosti MS Haus s.r.o. na prohlídku domu MS 07 před dokončením a zároveň na montáž atypického domu v Hradci Králové. Máte možnost si prohlédnout dvě stavby společnosti na stejném místě a získat zajímavý bonus.

 
Zdařilá rekonstrukce panelákového bytu

Zdařilá rekonstrukce panelákového bytu

vyšlo 29.3.2013

Pokud žijete ve starém panelákovém bytě, určitě jste už několikrát uvažovali o změně v podobě rekonstrukce. Možná vás ale vždy odradí pocit, že z vašeho bytu stejně nic nevykouzlíte. Opak je pravdou a dokládá to také nabídka mnoha výrobců, kteří myslí právě na majitele panelových bytů. Rekonstrukce panelových bytů v současné době nejsou omezeny žádnými limity a váš byt se tak dokáže změnit téměř k nepoznání.

 
Nový dům se slevou až 42 %

Nový dům se slevou až 42 %

vyšlo 22.3.2013

Stavíte? Plánujete stavbu rodinného domu? Dům postavený z cihel Porotherm vyhoví i nejnáročnějším standardům nízkoenergetického bydlení. Neváhejte a využijte aktuální slevové akce!

 
Střešní krytiny Mediterran představují  ideální řešení pro každou střechu

Střešní krytiny Mediterran představují ideální řešení pro každou střechu

vyšlo 20.3.2013

Novostavba i rekonstrukce s sebou nesou spoustu rozhodování. Vybrat musíte vhodné cihly, topení, podlahové krytiny a v neposlední řadě také střešní krytiny.

 
Návrat tradičních keramických stropů z Hodonína

Návrat tradičních keramických stropů z Hodonína

vyšlo 11.3.2013

Keramické stropy v minulosti ovládaly stavební trh a i nyní patří k nejoblíbenějším řešením, především u rodinných domů. Vynikají totiž vysokou variabilitou, jejich realizace je přitom jednoduchá. Tradiční stropy z Cihelny Hodonín se vrátily na trh pod značkou PROFIDECK.

 
Designér radí, jak pracovat s růžovou barvou

Designér radí, jak pracovat s růžovou barvou

vyšlo 27.2.2013

Růžová je zábavná, živá a pozitivní. Navozuje pocit sladkosti a dívčí jemnosti. Je symbolem čistoty myšlenek (možná někdy až určité naivity), štěstí, romantiky a lásky. Je to jediná barva, která postrádá negativní asociace. Je lolitovsky koketní, s vlastním charakterem a odlišná od své přímé příbuzné – červené. Také se pojí s něhou, náklonností a jemnou ženskostí. Je barvou mnoha květin, přičemž jedna z nich – růže – dala tomuto nejznámějšímu pastelu jeho jméno.

 
Průkaz energetické náročnosti budov – změny od 1. 1. 2013

Průkaz energetické náročnosti budov – změny od 1. 1. 2013

vyšlo 21.2.2013

Chcete prodat dům či byt? Asi byste měli vědět, že budete potřebovat průkaz energetické náročnosti budovy. Že nevíte, o co se jedná? V tomto článku se seznámíme s problematikou energetických štítků a energetické náročnosti budov a povíme si také, na kolik nás tyto inovace spojené s novelou zákona o hospodaření s energií vyjdou.

 
Bydlení čtenářů - rodinný dům objímající zahradu

Bydlení čtenářů - rodinný dům objímající zahradu

vyšlo 18.2.2013

Rušná silnice v těsné blízkosti pozemku společně s okrajem sídliště byly hlavními omezujícími prvky, které ovlivnili návrh této stavby. Dům jsme tedy nechali ze strany od silnice obejmout pozemek a tím jsme vytvořili prostornou a klidnou zahradu.

 
Co je to vlastně interiérový trend?

Co je to vlastně interiérový trend?

vyšlo 29.1.2013

Pro letošní rok jsme pro vás připravili seriál o interiérových trendech a pro spolupráci na něm jsme si vybrali školu interiérového designu INTERMEZZO. Spolu s její zakladatelkou Janou Hradeckou a odbornými lektory se zaměříme na to, jak vnímat současné barevné trendy, jak s nimi pracovat a jak je při tvorbě interiéru uplatňovat.

 
Jak pracovat s barvami v interiéru?

Jak pracovat s barvami v interiéru?

vyšlo 25.1.2013

Chystáte se vymalovat pokoj, nebo celý byt a vymýšlíte, jaké barvy by vám do dané místnosti nejlépe pasovaly? Abyste mohli barvy kombinovat, musíte se nejdříve dokonale seznámit s působením a schopnostmi jednotlivých barev. V tomto článku se také zaměříme na charakteristiky základních barev, jako je bílá, šedá a černá a zjistíme, jak ovlivňují interiér.

 
Tapety a tapetování - nezasloužil by si váš interiér změnu?

Tapety a tapetování - nezasloužil by si váš interiér změnu?

vyšlo 22.1.2013

Tapety dávno nejsou nutným zlem pro zakrytí nerovných zdí panelových domů. Naopak. V současné době jsou symbolem luxusu a elegance a každý bytový designér se s jejich pomocí vyřádí. Jak je to možné? Na trhu jsou totiž k sehnání rozmanité typy, vzory a materiály tapet, které se skvěle hodí do každého interiérů a práci s nimi zvládnou i ti méně zkušení.

 
Jak na plíseň v koupelně?

Jak na plíseň v koupelně?

vyšlo 20.1.2013

Do boje s plísní se čas od času pouští snad každá domácnost. Plísně se nejčastěji vyskytují v místnostech se zvýšenou vlhkostí, což jsou zejména koupelny. Nejvíce se jí daří ve spárách mezi obkládačkami, nebo v rozích van a sprchových koutů. Na trhu existuje řada prostředků, které s plísněmi dokážou zatočit, proto zde platí, že nejlepší obranou je útok!

 
Co nesmíme podcenit před stavbou domu?

Co nesmíme podcenit před stavbou domu?

vyšlo 18.1.2013

Kdo se pouští do stavby nového domu, musí počítat s tím, že jde o velkou finanční zátěž, která je navíc ještě spojena s vyřizováním řady formalit. Bohužel právě bez tohoto papírování by nebylo možné stavbu uskutečnit. Než se tedy do budování nového domova pustíte, každý krok si dobře naplánujte, abyste se vyhnuli zbytečným komplikacím.

 
Stavíte rodinný dům? Nyní cihly Porotherm se slevou 42%

Stavíte rodinný dům? Nyní cihly Porotherm se slevou 42%

vyšlo 11.12.2012

Společnost Wienerberger cihlářský průmysl, a. s. pro vás připravila předvánoční akci se slevami od 20% do 45% na vybraný sortiment cihel, nosníky, stropní vložky a překlady. Neváhejte, akce trvá jen do 20.12.2012!

 
Zateplení střechy je stejně důležité jako zateplení domu

Zateplení střechy je stejně důležité jako zateplení domu

vyšlo 6.12.2012

Kdo chce účinně snížit spotřebu energií v rodinném domě, měl by uvažovat o zateplení střechy – ať je šikmá nebo plochá. Bylo zjištěno, že právě střechou uniká až 15% tepla, což opravdu není malé množství. Pojďme si tedy něco říct o tom, který izolační materiál je pro střechu nejvhodnější a jak při jejím zateplování postupovat.

 
< 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 >
Thermoindustry Stěrka Ext

Reklama

Náš tip

PLASTOVÉ RÝHOVANÉ DESKY Z „TRAPLASTU“

Taky nechcete, aby vám podlaha terasy shnila? Tak použijte terasovou rýhovanou desku z materiálu Traplast™. sluší jí to i na balkonech, restauračních zahrádkách, přístavních molech, kolem bazénů.

 

Terakotový pomalý hrnec JATA

Užijte si chutné a pomalé vaření v pomalém hrnci JATA JEOL2145. Jednoduše zvládnete zdravě připravit pokrm pro 5–6 osob. Je schopen přípravy jídla na nízkou i vysokou teplotu a zvládne i udržování teploty vařeného jídla.

 

Sprchový kout s mramorovou vaničkou

Akce! Sprchové kouty s kvalitní pevnou vaničkou z litého mramoru. Dlouhá životnost, prodloužená záruka a zaručená spokojenost. Provádíme demontáže starých sprchových koutů a montujeme nové po celé ČR.

 

Zahradní teakový nábytek Garden IV.

Zahradní sestava nábytku z teaku pro 4 osoby. Pokud chcete luxusní zahradní nábytek, pak je teak to správné řešení. Vysoká odolnost proti povětrnostním vlivům, vysoká tvrdost dřeva a nádherná kresba.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

OBLOUKOVÉ A ŠIKMÉ HORIZONTÁLNÍ ŽALUZIE

Oblouková žaluzie řady Sinline® představuje jedinečný způsob zastínění atypických obloukových oken.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Plastová okna pro Zelená úsporám LIGHT

Využijte dotace z programu ZELENÁ ÚSPORÁM a ZELENÁ ÚSPORÁM LIGHT - nabízíme komplexní služby od zaměření, vyřízení dotace, dodávku a montáž oken, demontáž starých oken a zednické začistění po montáži.

Foukaná minerální vata-izolace do dutin

Foukaná minerální izolace je nejvhodnější materiál do trámových stropů a vazníkových konstrukcí bungalovů. Používá se i do dvouplášťových střech panelových a bytových domů.

Komplexní stavební systém PORFIX

Stavební systém PORFIX zahrnuje nosné i nenosné zdivo z pórobetonu a vápenopísku, U-profily, nosné i nenosné překlady, stropní systém a malty.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.