Garland RGG 41

Reklama

Stavba, rekonstrukce

Vyhledávání článků
S námi postavíte svůj dům raz dva

S námi postavíte svůj dům raz dva

vyšlo 5.12.2012

Základem dobrého a kvalitního bydlení je kompaktní únosný základ vašeho domu. Všechna negativa, která mohou nastat při výstavbě nebo v průběhu obývání domu, je možné eliminovat použitím kvalitního betonu pro realizaci stavby základů nebo základové desky.

 
Kronborg HAUSBÓT - dřevostavbu si můžete postavit i na vodě

Kronborg HAUSBÓT - dřevostavbu si můžete postavit i na vodě

vyšlo 5.12.2012

Ani rok či několik měsíců... Ke splnění snu o životě na vodě stačí několik týdnů! Kronborg je první prototyp hausbótu s obytnou dřevostavbou z K-KONTROL®. Tento univerzální sendvičový stavební systém je v posledních letech stále využívanější pro suchou výstavbu rodinných domů a rekreačních objektů. Nyní se dostal i na vodu.

 
Ideální řešení teplé podlahy

Ideální řešení teplé podlahy

vyšlo 3.12.2012

Plánujete výstavbu rodinného domu nebo jen rekonstrukci podlahy? Také u vás padlo rozhodnutí vyměnit stávající systém vytápění za podlahové vytápění? Českomoravský beton má pro vaše budoucí bydlení rychlé a kvalitní řešení teplé podlahy.

 
Střechy FILKO - výrobce vlastní betonové střešní krytiny

Střechy FILKO - výrobce vlastní betonové střešní krytiny

vyšlo 27.11.2012

Firma FILKO – Zdeněk Filipský, Provoz STŘECHY Radkovice u Hrotovic, nabízí profesionální a komplexní služby v oblasti navrhování a realizace střech. Střechy jsou budovány s 20letou zkušeností kompletně z vlastních materiálů firmy FILKO, za použití vlastní techniky.

 
Jak co nejlépe zateplit dům?

Jak co nejlépe zateplit dům?

vyšlo 14.11.2012

Zateplování je trendem poslední doby, který však má své opodstatnění. Pokud se ve svém domě či bytě nechcete pohybovat navlečení v několika svetrech, jen abyste ušetřili na vytápění, měli byste raději dům zabezpečit proti tepelným ztrátám. Díky této investici v zimě výrazně ušetříte za energie vynaložené na vytápění a zajistíte si teplejší budoucnost.

 
Za podzimní depresi může nedostatek světla. Rozsviťte váš domov!

Za podzimní depresi může nedostatek světla. Rozsviťte váš domov!

vyšlo 8.11.2012

Úbytek denního světla během zimních měsíců má negativní dopad na lidskou psychiku. Dny se zkracují a to má vliv na naši náladu. Pokud tedy řešíte, jak dostat více světla do vašeho interiéru a nemáte zrovna v plánu nějaké stavební úpravy, pak si musíte pomoci umělým osvětlením. Moderní svítidla, lampy a lustry rozzáří každý interiér.

 
Laserový měřič vzdálenosti využijete při stavbě i zařizování interiéru

Laserový měřič vzdálenosti využijete při stavbě i zařizování interiéru

vyšlo 7.11.2012

Kdo hledá jednoduchý a zároveň velmi přesný přístroj, kterým by změřil vzdálenost, měl by vyzkoušet ruční laserový dálkoměr. Je řešením pro měření až na 100 metrovou vzdálenost a je ideálním pomocníkem pro celou řadu aplikací v oblasti staveb, budov, průmyslu, údržby i profesionálních služeb.

 
Odborník radí: Připravte střechu a okapy na zimu!

Odborník radí: Připravte střechu a okapy na zimu!

vyšlo 29.10.2012

Loňská sněhová nadílka zaskočila nepřipravené majitele domů ve městech a nížinách, jejichž střechy „zdobily“ nedostatečné sněhové zábrany, nebo zůstaly úplně bez ochrany. Podle údajů pojišťoven jsou škody poslední 3 roky extrémně vysoké. Jsme snad my, majitelé domů, nepoučitelní?

 
Na co zapomínáme při výběru střešní krytiny?

Na co zapomínáme při výběru střešní krytiny?

vyšlo 25.10.2012

Při výběru krytiny je potřeba si vedle základních požadavků na životnost, barvu, délku záruky a minimální sklon použití dát pozor také na další důležité vlastnosti, na které často zapomínáme. Jedná se především o hlučnost a nároky na údržbu.

 
Jak na montáž sádrokartonu? S novou knihou Sádrokarton zvládneme sami

Jak na montáž sádrokartonu? S novou knihou Sádrokarton zvládneme sami

vyšlo 24.10.2012

Chcete realizovat své představy o bydlení rychle a levně s pomocí sádrokartonových či sádrovláknitých konstrukcí? Říkali jste si, že by bylo pěkné mít nové podkroví nebo vestavěnou příčku, ale netroufali jste si na to? Nová kniha Sádrokarton zvládneme sami vás provede všemi pracovními postupy krok za krokem.

 
Wienerberger rozšiřuje úspěšnou řadu cihel plněných vatou o POROTHERM 30 T Profi

Wienerberger rozšiřuje úspěšnou řadu cihel plněných vatou o POROTHERM 30 T Profi

vyšlo 18.10.2012

Po úspěchu cihel plněných minerální vatou POROTHERM 36,5 T Profi a POROTHERM 42,5 T Profi přichází na trh nová cihla této typové řady, kterou ocení především stavebníci rodinných domů s nízkou energetickou náročností. Cihla plněná minerální vatou POROTHERM 30 T Profi s velmi nízkým součinitelem prostupu tepla U = 0,22 W/(m2K) rozšiřuje variabilitu staveb z cihel plněných minerální vatou.

 
Trendy v bytovém textilu – originální a působivý Craft Industry

Trendy v bytovém textilu – originální a působivý Craft Industry

vyšlo 15.10.2012

Jedním z trendů bytového textilu, který byl pro letošní rok zvolen na veletrhu Heimtextil ve Frankfurtu nad Mohanem je i Craft Industry. Tento styl v sobě spojuje tradici ručních prací s moderními technologiemi a průmyslovým zpracováním. Že se vám zdá nemožné spojit tyto prvky v jeden celek? Výsledek je až překvapivě líbivý.

 
Jak postavit dělící stěny a příčky v interiéru?

Jak postavit dělící stěny a příčky v interiéru?

vyšlo 9.10.2012

Máte doma nevyužitý prostor, u něhož už delší dobu řešíte, co by se z něj dalo udělat? Chcete od sebe oddělit dvě různé místnosti, nebo si vytvořit úplně nový prostor? Skvělým řešením pro vás budou odlehčené dělící stěny a příčky. Neexistuje místnost, která by se s jejich pomocí nedala rozdělit a montáž přitom není nijak složitá.

 
Trendy v bytovém textilu – čístý a jednoduchý Split Clarity

Trendy v bytovém textilu – čístý a jednoduchý Split Clarity

vyšlo 2.10.2012

Jedním z nejčerstvějších módních trendů v bytovém textilu je tzv. Split Clarity, neboli „rozpolcená čistota“. Je pro něj typická jednoduchost, funkčnost a čistota designu. Split Clarity vyznává udržitelnost, klade důraz na kvalitu, moderní technologie a nové materiály. Je řízen heslem, že méně je někdy více.

 
Zateplení fasády zvládnete i svépomoci

Zateplení fasády zvládnete i svépomoci

vyšlo 25.9.2012

Přestože venku panují ještě relativně příznivé teploty, je třeba se již začít připravovat na zimu – tedy alespoň co se týče péče o dům. Jestliže uvažujete, jak ušetřit na výdajích za vytápění, které se každoročně zvyšují, tak vhodným řešením je zateplení fasády. Jde o funkční metodu, jejíž realizace není až tak náročná, jak by se mohlo zdát.

 
Vyhrajte zateplení svého domu za 20 000 Kč

Vyhrajte zateplení svého domu za 20 000 Kč

vyšlo 19.9.2012

Stále rostoucí náklady na vytápění a zvyšující se ceny energií vybízí majitele domů k jejich zateplení. Nejvíce z nich sahá po zateplení oken a fasády, kde se také dá ušetřit nejvíce peněz. Na stránkách www.spickovezatepleni.cz získáte komplexní přehled nejen o zateplovacích systémech, ale můžete vyhrát materiál na zateplení v hodnotě 20 000 Kč.

 
Wienerberger nabídne slevu 42 % na cihly POROTHERM Profi na For Archu!

Wienerberger nabídne slevu 42 % na cihly POROTHERM Profi na For Archu!

vyšlo 17.9.2012

Společnost Wienerberger nabídne stavebníkům rodinných domů časově omezenou slevu 42 % na cihly POROTHERM Profi spolu s dalšími bonusy, slevou 50 % na stropní konstrukci POROTHERM a proškolení zdarma na zdění z cihel POROTHERM Profi přímo na stavbě.

 
< 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 >
Thermoindustry Plísně

Reklama

Náš tip

PLASTOVÉ VYVÝŠENÉ ZÁHONY Z „TRAPLASTU“

Hlavní výhodou vyvýšených záhonů je právě jejich výška. Při sázení, okopávání, trhání plevele nebo sklizni se nemusíte ohýbat, dřepět nebo dokonce klečet, protože rostliny máte přímo pod rukama. Vyvýšený záhon v několika provedeních.

 

ŽEHLICÍ PRKNO A SCHŮDKY 2 V 1

Multifunkční žehlicí prkno JATA 848 S s vysokou stabilitou je vhodné do každé domácnosti. Tento model 2 v 1 je navíc vybaven netradičními schůdky - když právě nežehlíte, můžete schůdky využít pro snadné dosažení vyšších prostor v domácnosti.

 

Sprchový kout s vysokou vaničkou

Akce! Sprchový kout s hlubokou vaničkou, je pevně usazen na ocelovém rámu s nožičkami. O pohodlný vstup do sprchového koutu se stará zástěna s posuvnými dveřmi. Skvělá cena, snadná instalace, prodloužená záruka na 5 let.

 

Zahradní dřevěný set - stůl VIET a křesla LUCY

Zahradní sestava nábytku z akáciového dřeva pro 6 osob. Sestavu tvoří zahradní rozkládací stůl Viet akácie a 6x zahradní stohovatelné křeslo LUCY z akácie. Dlouhá životnost a nenáročná údržba.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ PLISÉ ROLETY

Plisé lze zhotovit i v atypických tvarech. Ve většině případů jej lze na rozdíl od atypických hliníkových žaluzií kompletně stahovat a vytahovat.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Plastová okna pro Zelená úsporám LIGHT

Využijte dotace z programu ZELENÁ ÚSPORÁM a ZELENÁ ÚSPORÁM LIGHT - nabízíme komplexní služby od zaměření, vyřízení dotace, dodávku a montáž oken, demontáž starých oken a zednické začistění po montáži.

Foukaná minerální vata-izolace do dutin

Foukaná minerální izolace je nejvhodnější materiál do trámových stropů a vazníkových konstrukcí bungalovů. Používá se i do dvouplášťových střech panelových a bytových domů.

Komplexní stavební systém PORFIX

Stavební systém PORFIX zahrnuje nosné i nenosné zdivo z pórobetonu a vápenopísku, U-profily, nosné i nenosné překlady, stropní systém a malty.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.