RONAL Bathrooms - Koupelny

Reklama

Stavba, rekonstrukce

Vyhledávání článků
Nudí vás obklady a klasické výmalby? Zkuste cementovou stěrku

Nudí vás obklady a klasické výmalby? Zkuste cementovou stěrku

vyšlo 29.6.2012

Pokud se vám nelíbí klasické obklady na stěnách nebo keramická dlažba a rádi byste váš interiér ozvláštnili něčím originálním, vyzkoušejte dekorativní cementovou stěrku. Tento materiál se nanáší metodou stírání na jakýkoliv rovný povrch, čímž se vytváří hladký efekt. Stěrku charakterizuje přirozený betonový vzhled hodící se na stěny i na podlahu.

 
Desinfekce a čištění vody v bazénu aneb jak udržet bazén čistý

Desinfekce a čištění vody v bazénu aneb jak udržet bazén čistý

vyšlo 28.6.2012

Koupat se ve špinavé vodě nechceme ani v rybníce, natož tak ve vlastním bazénu. Říkáte si, jak je možné, že máte vodu zase zakalenou, když se o ni pečlivě staráte? Možná děláte něco špatně, stačí dodržovat pár základních pravidel a pořídit si ty správné pomocníky, kteří s nečistotami zatočí. Vy už si pak můžete užívat příjemného koupání. Jak tedy na to?

 
Klimatizace do bytu, rodinného domu i kanceláře

Klimatizace do bytu, rodinného domu i kanceláře

vyšlo 27.6.2012

Klimatizace už dnes nejsou žádným luxusem, ale stávají se běžným vybavením domů a bytů. Jejich posláním už není pouze ochlazovat, ale umožňují i další úpravy vzduchu, jako je jeho topení, ionizace, filtrace a čištění vzduchu. Moderní klimatizační jednotky nabízí společnost Tramonta Klima, která se zabývá jejich kompletní dodávkou, montáží i servisem.

 
Betonové střešní tašky vydrží věky, ale mají i svá úskalí

Betonové střešní tašky vydrží věky, ale mají i svá úskalí

vyšlo 26.6.2012

Betonové střešní tašky jsou stálicí mezi střešními krytinami a lze je použít téměř na všechny typy střech. V současnosti se tento typ tašek používá nejen na novostavby, ale také při rekonstrukcích starších střech. K výhodám patří velký výběr barev, tvarů, vysoká odolnost a nepřeberné množství střešních doplňků. Betonové střešní tašky dodají stavbě jedinečný vzhled.

 
Energetická náročnost staveb

Energetická náročnost staveb

vyšlo 21.6.2012

V současnosti se v oblasti bydlení a staveb neustále setkáváme s takovými pojmy, jako je pasivní, nízkoenergetický či dokonce nulový dům. U všech je samozřejmě možné počítat s úsporami energií. Víte ale, o kolik budou nižší, než spotřeby energií u starších staveb nebo u novostaveb?

 
Správný výběr podlahy je základ bydlení

Správný výběr podlahy je základ bydlení

vyšlo 18.6.2012

Uvažujete o rekonstrukci bytu či domu? Zvažujete výměnu podlahy? Kromě barevného sladění, hraje svou významnou roli v interiéru podlaha, která je základem celého bytu. Její správný výběr hraje významnou roli a to nejen z estetického, ale zejména praktického hlediska. Snadnou údržbu a časovou nenáročnost úklidu podlahy jistě ocení všichni členové rodiny!

 
Chemická sanace zdiva může zachránit nemovitost před demolicí

Chemická sanace zdiva může zachránit nemovitost před demolicí

vyšlo 12.6.2012

Nadměrná vlhkost zdiva je často příčinou poškození stavebních objektů, přitom způsobů, jak ukočírovat vlhkost ve zdech je hned několik. Patří mezi ně i chemická sanace, osvědčená metoda, kterou se vytvoří neprostupná clona a zabrání se tak vlhkosti dostat se do zdiva. Při chemické sanaci se speciální látky napouští do kapilár a pórů vlhkého zdiva.

 
 Stavební systém LIVETHERM

Stavební systém LIVETHERM

vyšlo 9.6.2012

Stavební systém LIVETHERM v sobě zahrnuje veškeré prvky nové generace stavění. Stavební systém LIVETHERM lze použít pro rodinné domy, vily, bytové domy i pro stavby průmyslové, popřípadě pro stavby občanské vybavenosti s velkým důrazem na úsporu energie na vytápění a s omezením do výšky maximálně 4 až 5 podlaží.

 
Lícové zdivo a obložení domu z lícových cihel

Lícové zdivo a obložení domu z lícových cihel

vyšlo 8.6.2012

Lícové zdivo se těšilo velké oblibě zejména v minulých dvou stoletích. V současné době zažívá jakousi renesanci a patří k nejkvalitnějším zdícím materiálům pro stavbu obvodových i vnitřních vrstvených stěn. Lícové cihly jsou přírodní, ekologicky nezávadný materiál, který nabízí mnohé přednosti a dodá vašemu domu originální vzhled.

 
Jaké jsou výhody a nevýhody plechové střešní krytiny?

Jaké jsou výhody a nevýhody plechové střešní krytiny?

vyšlo 1.6.2012

Úkolem každé střechy je chránit prostor pod ní před povětrnostními vlivy. Tuto funkci skvěle zastává například střecha z plechových střešních krytin, které jsou nejen technicky dokonalé, ale také velmi elegantní. Mají spoustu výhod a dnes už nejsou standardem pouze pro velké objekty, ale stále častěji jsou vyhledávány i pro rodinné domy, chaty a chalupy.

 
KM BETA představuje novou tašku pro řešení kabelových prostupů střešním pláštěm

KM BETA představuje novou tašku pro řešení kabelových prostupů střešním pláštěm

vyšlo 29.5.2012

Předpokladem dlouhé životnosti a vysoké spolehlivosti střešního pláště je nejen kvalitní střešní krytina, ale i perfektní provedení detailů. Specifikem současné doby je umisťování stále většího množství zařizovacích předmětů na střešní plochy. Jedná se především o satelity, bezdrátové internetové připojení, antény, kamerové systémy nebo světelné reklamy. Ty však vyžadují propojení silových nebo datových kabelů skrz střešní plášť.

 
Nová studna – vrtaná nebo kopaná?

Nová studna – vrtaná nebo kopaná?

vyšlo 24.5.2012

Kdo nemá možnost svůj dům, chatu či chalupu napojit na vodovodní řád, musí hledat jiný způsob, jak si zajistit pitnou vodu. Řešením je individuální zásobování vodou z povrchových a hloubkových zdrojů. Rozhodnete-li se pro vlastní studnu, máte na výběr ze dvou možností: studny povrchové, tzv. kopané nebo studny hloubkové neboli vrtané.

 
Každá druhá cihla ZDARMA!

Každá druhá cihla ZDARMA!

vyšlo 22.5.2012

Plánujete stavbu rodinného domu? Právě teď je ten nejvyšší čas na koupi stavebního materiálu. Společnost Wienerberger totiž přichází s časově omezenou akcí, kdy vám ke každé zakoupené cihle přidá další zdarma!

 
Galerie rodinných domů

Galerie rodinných domů

vyšlo 21.5.2012

Ve chvíli, kdy se rozhodnete pro stavbu rodinného domu, přichází nelehký úkol: vybrat jaký dům a v jakém provedení pro Vás bude nejvhodnější. Důležitá je samozřejmě velikost domu a jeho dispoziční řešení, ale také vnější podoba domu a jeho barevnost, která by měla ladit s okolním prostředím.

 
Netradiční alternativy střešních krytin

Netradiční alternativy střešních krytin

vyšlo 19.5.2012

Střecha patří k nejdůležitějším částem domu, chrání před povětrnostními vlivy, a zároveň výrazně ovlivňuje kvalitu bydlení. Střecha je investicí na několik desetiletí. Nejdůležitější při výběru střešní krytiny není jen finanční stránka, ale i estetický dojem ze stavby. Co není běžné, co je zvláštní a jiné v oblasti střešních materiálů?

 
Elektronické zabezpečovací systémy

Elektronické zabezpečovací systémy

vyšlo 15.5.2012

Řada lidí si na hlídání pozemku a majetku pořizuje psa, což je jistě dobrá volba. Žádný pes ale nedokáže uhlídat vše a být na několika místech najednou. Pro dokonalou bezpečnost interiéru i exteriér domu je dobré si pořídit elektronický zabezpečovací systém. Ten totiž nikdy neusíná, je stále ve střehu a plní tak funkci moderního hlídacího psa.

 
Jak si vybrat mezi sádrovými omítkami do interiéru?

Jak si vybrat mezi sádrovými omítkami do interiéru?

vyšlo 14.5.2012

Proč si vybrat zrovna sádrové omítky? Copak záleží na tom, z jakého materiálu jsou omítky v interiéru? Jemné jednovrstvé sádrové omítky a stěrky si na českých stavbách již našly své místo. Sádrové omítky zajišťují prodyšnost zdiva díky svému nízkému difuznímu odporu, a tím také nedovolují vzniku plísní. Sádrové omítky mají schopnost lepšího přenosu drobného pnutí v podkladu, takže zamezují vzniku mikrotrhlin nebo prasklin, které bývají obvyklé u klasických vápeno-cementových omítek.

 
< 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >
Thermoindustry Stěrka Ext

Reklama

Náš tip

PLASTOVÉ RÝHOVANÉ DESKY Z „TRAPLASTU“

Taky nechcete, aby vám podlaha terasy shnila? Tak použijte terasovou rýhovanou desku z materiálu Traplast™. sluší jí to i na balkonech, restauračních zahrádkách, přístavních molech, kolem bazénů.

 

Terakotový pomalý hrnec JATA

Užijte si chutné a pomalé vaření v pomalém hrnci JATA JEOL2145. Jednoduše zvládnete zdravě připravit pokrm pro 5–6 osob. Je schopen přípravy jídla na nízkou i vysokou teplotu a zvládne i udržování teploty vařeného jídla.

 

Sprchový kout s vysokou vaničkou

Akce! Sprchový kout s hlubokou vaničkou, je pevně usazen na ocelovém rámu s nožičkami. O pohodlný vstup do sprchového koutu se stará zástěna s posuvnými dveřmi. Skvělá cena, snadná instalace, prodloužená záruka na 5 let.

 

Zahradní kovový nábytek Lesja

Set dvou židlí, lavice a stolku LESJA - nekomplikovaný design potěší zastánce minimalistického designu – a nejen je. Pevná konstrukce bude sloužit po dlouhá léta.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ PLISÉ ROLETY

Plisé lze zhotovit i v atypických tvarech. Ve většině případů jej lze na rozdíl od atypických hliníkových žaluzií kompletně stahovat a vytahovat.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Plastová okna pro Zelená úsporám LIGHT

Využijte dotace z programu ZELENÁ ÚSPORÁM a ZELENÁ ÚSPORÁM LIGHT - nabízíme komplexní služby od zaměření, vyřízení dotace, dodávku a montáž oken, demontáž starých oken a zednické začistění po montáži.

Foukaná minerální vata-izolace do dutin

Foukaná minerální izolace je nejvhodnější materiál do trámových stropů a vazníkových konstrukcí bungalovů. Používá se i do dvouplášťových střech panelových a bytových domů.

Komplexní stavební systém PORFIX

Stavební systém PORFIX zahrnuje nosné i nenosné zdivo z pórobetonu a vápenopísku, U-profily, nosné i nenosné překlady, stropní systém a malty.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.