Garland RPM 5135

Reklama

Stavba, rekonstrukce

Vyhledávání článků
Typový dům na přání

Typový dům na přání

vyšlo 23.7.2013

Nedaleko Brandýsa nad Labem, v obci Dřevčice, stojí vzorový rodinný dům firmy Tusco, s.r.o., která se specializuje především na realizace typových rodinných domů na klíč. Má jich v nabídce celou škálu, od přízemních bungalovů po podkrovní středně velké či velké domy. Ovšem označení „typový dům“ není v tomto případě, stejně jako u dalších domů z nabídky firmy zcela přesné.

 
 Zelená střecha jako místo pro odpočinek s důrazem na ekologii

Zelená střecha jako místo pro odpočinek s důrazem na ekologii

vyšlo 10.7.2013

Jedním z netradičních typů střešního pláště je tzv. zelená střecha, která se stává čím dál populárnější vzhledem k rostoucímu zájmu o životní prostředí. Má pozitivní přínos nejen pro majitele domu, ale i pro širokou veřejnost, neboť je vysoce ekonomická, ale také ekologická. Jak vlastně taková zelená střecha vypadá a jak se buduje?

 
Rekonstruovatelná neboli odvětrávaná fasáda do záplavových oblastí

Rekonstruovatelná neboli odvětrávaná fasáda do záplavových oblastí

vyšlo 8.7.2013

Novým typem fasád pro rodinné domy jsou odvětrané fasády. Zkušenosti z loňských i letošních záplav potvrdily, že tento typ fasád je ideálním stavebním řešením pro domy v záplavových územích. Pokud byl dům zasažen povodní, jeho fasáda se jednoduše odmontuje, izolace se vysuší a poté se zdivo vrátí zpátky.

 
Sanace vlhkého zdiva jako účinný boj s plísní

Sanace vlhkého zdiva jako účinný boj s plísní

vyšlo 4.7.2013

Pokud se ve vašem domě, bytě, nebo třeba na chalupě objevila na stěnách plíseň, je nutné s ní začít okamžitě bojovat. Jestliže je z místností cítit všudypřítomnou vlhkost a nepříjemný zápach, musíte plíseň najít a co nejdříve zničit. Její vlákna totiž pomalu rozkládají napadený materiál a navíc by se její přítomnost mohla v budoucnu projevit i na vašem zdraví.

 
Fotonávod - správné natírání lazurou

Fotonávod - správné natírání lazurou

vyšlo 28.6.2013

Jedním z nejkvalitnějších a zároveň i nejekonomičtějších způsobů, jak ošetřit dřevo, je natírání lazurou. Dříve jsme museli na dřevo nanést 2 nebo dokonce 3 vrstvy nátěru, protože byly k dostání pouze klasické lazury. Dnes jsou však k dostání lazury, s nimiž stačí provést pouze jeden nátěr. Můžeme tak ušetřit spoustu času i peněz.

 
Kvalitní sekundová lepidla - opravujeme rychle a snadno

Kvalitní sekundová lepidla - opravujeme rychle a snadno

vyšlo 12.6.2013

Když potřebujete opravit prasklý šuplík do mrazáku, přilepit uvolněný háček na ručníky, opravit tekoucí těsnění, ukotvit vyviklaný pant dveří, nebo když se odštípl kousek židle či roh stolu, nemusíte zoufat. Vsaďte na spolehlivého a hlavně rychlého pomocníka - šikovnou hmotu Loctite Ultra Repair, která dokáže lepit, opravit i vyplnit a navíc velmi snadno a rychle.

 
Nová zelená úsporám – získejte opět dotaci na rodinný nebo bytový dům

Nová zelená úsporám – získejte opět dotaci na rodinný nebo bytový dům

vyšlo 31.5.2013

Věděli jste, že i v tomto roce můžete získat dotaci na váš rodinný dům a levnější bydlení? Dotační program Nová zelená úsporám je zaměřen na investice do energetických úspor u rekonstrukcí i novostaveb. Jelikož představuje vytápění stále jednu z nejvyšších položek rodinných rozpočtů, jsou energetické úspory stále hlavním trendem současného bydlení.

 
Akce 1+1 zdarma pro milovníky zdravých cihlových domů

Akce 1+1 zdarma pro milovníky zdravých cihlových domů

vyšlo 30.5.2013

Stavíte rodinný dům nebo stavbu zatím jen plánujete? Právě pro Vás je zde akce „1+1 zdarma“ na cihly, stropy a překlady. Ušetřete 50 % nákladů na hrubou stavbu rodinného domu v akci „1+1 zdarma". Společnost Wienerberger přichází s časově omezenou garancí slev na nejžádanější cihelné výrobky systému Porotherm.

 
Nebojte se rekonstrukce a opravy střechy

Nebojte se rekonstrukce a opravy střechy

vyšlo 29.5.2013

Aby bylo naše bydlení spokojené, je třeba mít kvalitní střechu, na kterou je možné se spolehnout. Čas od času je třeba střešní krytinu opravit, nebo dokonce podstoupit kompletní rekonstrukci. Ať je vaše střecha šikmá nebo plochá, díky společnosti PZ trading s. r. o. bude brzy zase jako nová.

 
Lícové zdivo pro odolnou fasádu i atraktivní ploty

Lícové zdivo pro odolnou fasádu i atraktivní ploty

vyšlo 26.5.2013

Fasády domů z lícového vápenopískového zdiva u nás mají dlouhou a úspěšnou tradici. Tento typ zdiva totiž představuje materiál se specifickou krásou tvořící vysoce odolnou fasádu. Kromě fasád se lícové zdivo KM BETA krásně uplatní i v zahradách.

 
Je asfaltový šindel vhodná střešní krytina?

Je asfaltový šindel vhodná střešní krytina?

vyšlo 22.5.2013

Ano i ne. Asfaltový šindel je velmi lehký a snadný k pokládce, ovšem ne na každý dům se hodí. Pokud ale plánujete rekonstrukci střechy nebo stavíte rodinný dům, měli byste i tzv. kanadský šindel zařadit do uzšího výběru.

 
Domy, které šetří vaše peníze

Domy, které šetří vaše peníze

vyšlo 20.5.2013

Kvalitně a levně. Magická formule, která doprovází stavbu snad každého domu. Pokud jste i vy někdy přemýšleli nad stavbou vlastního domu, určitě vám obdobná myšlenka také prolétla hlavou. Všechno jde, když se chce a časté požadavky zákazníků po jisté době udělají experta z kohokoli. Levnedomky.cz to vzali od podlahy a vytvořili pro své zákazníky rovnou tři programy na míru.

 
Rychlá rekonstrukce interiéru? Se sádrokartonem.

Rychlá rekonstrukce interiéru? Se sádrokartonem.

vyšlo 15.5.2013

Jedním z chytrých a vyzkoušených způsobů rekonstrukcí interiéru je použití sádrokartonových systémů. Neomezují fantazii projektanta ani investora, splní všechny požadavky na moderní bydlení a navíc zajistí kvalitní zvukovou izolaci v interiéru.

 
Beton pro pevné a spolehlivé základy rodinného domu

Beton pro pevné a spolehlivé základy rodinného domu

vyšlo 7.5.2013

Dům stavíme většinou jednou za život. Už proto by měl mít pevné a kvalitní základy. Vybudujete je z drátkobetonu STEELCRETE, který obsahuje rozptýlená ocelová vlákna. Ta nahrazují klasickou betonářskou výztuž a zvyšují únosnost a soudržnost betonu.

 
Betonové doplňky prodlouží životnost střechy

Betonové doplňky prodlouží životnost střechy

vyšlo 6.5.2013

Doplňky tvoří důležitou součást každé střechy. Pokud by jejich životnost odpovídala taškám, bylo by tak možné prodloužit životnost střešního systému až několikanásobně. KM Beta proto nabízí doplňky betonové, které nahrazují obvyklý plast. A pozor, u KM BETA teď platí sleva -35 % na základní krytinu!

 
I fasádní omítky můžou imitovat dřevo, cihlu nebo betonový obklad

I fasádní omítky můžou imitovat dřevo, cihlu nebo betonový obklad

vyšlo 22.4.2013

Zasloužil by váš dům nový kabát? Atraktivní vzhled a styl mu můžete dodat novou fasádní omítkou. Na trhu je dnes opravdu pestrá nabídka nejrůznějších barev, struktur a designů. Je libo rýhovanou či mozaikovou fasádní omítku? Nebo byste raději takovou, co odráží infračervené záření, případně se podobá dřevu?

 
Plánujete stavět? KM BETA zdarma spočítá náklady!

Plánujete stavět? KM BETA zdarma spočítá náklady!

vyšlo 15.4.2013

Potřebujete vědět, kolik materiálu bude třeba na stropy nebo omítky, na hrubou stavbu nebo střechu, a kolik Vás to bude stát? Pomůže vám KM BETA díky široké nabídce bezplatných kalkulací a výpočtových programů.

 
< 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 >
Thermoindustry Plísně

Reklama

Náš tip

PLASTOVÉ RÝHOVANÉ DESKY Z „TRAPLASTU“

Taky nechcete, aby vám podlaha terasy shnila? Tak použijte terasovou rýhovanou desku z materiálu Traplast™. sluší jí to i na balkonech, restauračních zahrádkách, přístavních molech, kolem bazénů.

 

Výrobník rostlinného mléka JATA

Jata MILKER set 2v1 - výrobník rostlinného mléka + tyčový mixér 400W. Za pouhé 2 minuty můžete mít rostlinné mléko připravené ke konzumaci. MILKER vám umožňuje vyrábět všechna rostlinná mléka s jakýmkoliv typem semen, ořechů nebo obilovin.

 

Hydromasážní a vířivé vany se světlem

Akce! Vybrané modely masážních a vířivých van za super ceny. Rádi relaxujete ve vaně po dlouhém a náročném dni? Právě pro Vás vyrábíme kvalitní vany vybavené jak hydromasáží, tak i jemnou AIR masáží. Česká výroba, prodloužená záruka, odborná montáž. Vše zajistíme.

 

Zahradní teakový nábytek Garden IV.

Zahradní sestava nábytku z teaku pro 4 osoby. Pokud chcete luxusní zahradní nábytek, pak je teak to správné řešení. Vysoká odolnost proti povětrnostním vlivům, vysoká tvrdost dřeva a nádherná kresba.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ SÍTĚ PROTI HMYZU

Ochrana proti hmyzu i do obloukových a šikmých oken.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Plastová okna pro Zelená úsporám LIGHT

Využijte dotace z programu ZELENÁ ÚSPORÁM a ZELENÁ ÚSPORÁM LIGHT - nabízíme komplexní služby od zaměření, vyřízení dotace, dodávku a montáž oken, demontáž starých oken a zednické začistění po montáži.

Foukaná minerální vata-izolace do dutin

Foukaná minerální izolace je nejvhodnější materiál do trámových stropů a vazníkových konstrukcí bungalovů. Používá se i do dvouplášťových střech panelových a bytových domů.

Komplexní stavební systém PORFIX

Stavební systém PORFIX zahrnuje nosné i nenosné zdivo z pórobetonu a vápenopísku, U-profily, nosné i nenosné překlady, stropní systém a malty.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.