RONAL Bathrooms - Koupelny

Reklama

Stavba, rekonstrukce

Vyhledávání článků
Trendy bytového textilu – noblesní Dark Lux

Trendy bytového textilu – noblesní Dark Lux

vyšlo 14.9.2012

Mezi nejčerstvější módní trendy bytového textilu patří tzv. Dark Lux neboli Temný luxus. Jde o ponurý, temný a opulentní, ale zároveň ušlechtile elegantní a zářivý styl, pro nějž se najde místo jak v obývacím pokoji a ložnici, tak i v kuchyni nebo třeba jídelně. Vévodí mu pogumované tkaniny, „tekutý“ vzhled, lesklé povrchy a cizí mu nejsou ani imitace kožešin.

 
Energetická náročnost budov

Energetická náročnost budov

vyšlo 10.9.2012

Nedávno prošel v Poslanecké sněmovně zákon upravující směrnici EU o energetické náročnosti budov. Cílem této směrnice je co nejvyšší snížení spotřeby energie na vytápění budov, čímž se výrazně zvýší úspory českých domácností. Všechny nemovitosti již dnes nesou označení o své energetické náročnosti, podobně jako je tomu například u spotřebičů.

 
Kde koupit stavební materiál výhodně? Na e-shopu!

Kde koupit stavební materiál výhodně? Na e-shopu!

vyšlo 3.9.2012

Materiál pro hrubou stavbu včetně střechy, malt a omítek nakoupíte nejvýhodněji na e-shopu KM BETA. Internetový obchod největšího českého výrobce betonové střešní krytiny, zdiva a nejnověji i malt a omítek, nabízí ceny nižší až o 41 % a navíc akční slevy.

 
Obliba lehkých střešních krytin stoupá

Obliba lehkých střešních krytin stoupá

vyšlo 2.9.2012

Lehké krytiny se stávají mezi odběrateli čím dál oblíbenějším materiálem na trhu se střešními krytinami. Lehké střešní krytiny nezatěžují krovy a půdní nástavby, což je také hlavním důvodem zvyšující se poptávky po nich.

 
Jak postupovat při výběru betonové dlažby

Jak postupovat při výběru betonové dlažby

vyšlo 29.8.2012

Beton má v české architektuře již mnoho let své nenahraditelné místo. Je kvalitním a trvalým materiálem s mnoha přednostmi, který se těší stále větší oblibě i v malé a zahradní architektuře. Výběr dlažby z betonu určené pro zpevněné plochy není dobré uspěchat, právě naopak, je třeba si vše důkladně rozmyslet.

 
Nový fenomén v zateplování se jmenuje Chytrá pěna®

Nový fenomén v zateplování se jmenuje Chytrá pěna®

vyšlo 21.8.2012

„Chytrá pěna zahřeje tě víc než ideální žena“, zpívá se v jedné skladbě známé hudební dvojice. Tento slogan asi nejtrefněji vystihuje vlastnosti současného fenoménu v zateplování, tedy zateplování stříkanou izolační pěnou, která je obecně známá pod názvem Chytrá pěna®.

 
Poznejte styl colour riot a zažijte vzpouru barev

Poznejte styl colour riot a zažijte vzpouru barev

vyšlo 16.8.2012

Chcete utéct všednosti a trochu rozzářit váš interiér? Nebojte se být extravagantní a pusťte si do bytu trochu barev! Pokud vám nevadí výrazné kombinace, jistě si oblíbíte extravagantní a hravý trend zvaný Colour riot. Takto zařízený interiér vás bude nabíjet pozitivní energií, protože pohled na záplavu barev zvedne náladu každému.

 
Plastová okna pro Váš Comfort

Plastová okna pro Váš Comfort

vyšlo 15.8.2012

Plastová okna vyrábí značka Vekra již 20 let. Letošní novinkou v plastových profilech jsou plastová okna Vekra Comfort – profil se středovým těsněním a speciální izolací komor v křídle i rámu.

 
Elektrocentrála jako záložní zdroj na chalupu

Elektrocentrála jako záložní zdroj na chalupu

vyšlo 4.8.2012

Stojí vaše chata nebo chalupa mimo civilizaci, uprostřed luk a lesů? Mnozí vám tuto romantiku jistě závidí, ale vy víte, že to má i svá úskalí. Tím hlavním problémem je, že není možné ji napojit na elektrické vedení. Záchranou v tomto případě může být kvalitní elektrocentrála, která zastoupí funkci dlouhodobého zdroje elektrické energie.

 
Pálené střešní tašky se hodí na chalupu i moderní dům

Pálené střešní tašky se hodí na chalupu i moderní dům

vyšlo 31.7.2012

Pálené střešní tašky jsou po mnoho let velmi oblíbenou střešní krytinou a jejich popularita stále roste. Tento léty osvědčený materiál vyniká totiž spoustou předností, jako je vzhledová a barevná stálost, dlouhá životnost a vysoká odolnost proti povětrnostním vlivům. Navíc jsou pálené střešní tašky vyráběny z tradičního přírodního a ekologického materiálu.

 
Chytrá izolace® v létě chladí

Chytrá izolace® v létě chladí

vyšlo 26.7.2012

Už Vás v létě nebaví trávit svůj čas v přehřátém podkroví? Už nechcete poslouchat zvuk zapnuté klimatizace nebo foukání z větráku? Už nechcete platit za energii i v létě? Nevhodná skladba střešního pláště má za příčinu to, že podkroví Vašeho domu nemůžete pohodlně využívat po celý rok.

 
Bavlněné stěrkové tapety aneb malování bavlnou

Bavlněné stěrkové tapety aneb malování bavlnou

vyšlo 20.7.2012

Možností, jak dodat stěnám na originalitě a unikátnosti je v dnešní době několik. Oblíbené jsou tapety, ale i výmalba pestrobarevnými barvami. Existují však také netradiční malířské techniky a materiály, které z vašich stěn udělají doslova umělecké dílo. Tím jsou například bavlněné stěrkové omítky nebo bavlněné výtvarné hmoty.

 
Fal(e)c nahoru pro Lindab Seamline

Fal(e)c nahoru pro Lindab Seamline

vyšlo 19.7.2012

Drážková (falcovaná) krytina je léty prověřený způsob zastřešení, vhodný zejména do horských oblastí a do míst se ztíženými povětrnostními podmínkami (např. exponované fasády, návětrné střešní plochy). Ani v českých zemích není žádnou novinkou.

 
Stěny, stropy i střechy - jednoduše, levně a energeticky úsporně

Stěny, stropy i střechy - jednoduše, levně a energeticky úsporně

vyšlo 15.7.2012

Je úplně jedno, zda se chystáte ke stavbě rodinného domu či třeba obchodního centra. Budete se muset vyrovnat s přísnými normami a zároveň vyřešit otázky, aby vše bylo co nejlehčí, úsporné, bezpečné a samozřejmě také maximálně ekologické. Všechny tyto atributy na sto procent splňují lepené dřevěné nosníky I – OSB™ a stavební systém K-KONTROL®.

 
Venkovní krby můžou vypadat i netradičně

Venkovní krby můžou vypadat i netradičně

vyšlo 11.7.2012

Na žádné zahradě by neměl chybět pořádný venkovní krb, který je při párty, oslavě nebo posezení s přáteli doslova nezbytnou nutností. V zahradním krbu připravíme ty nejlepší grilované dobroty, po kterých se bude každý olizovat až za uchem. Krby jsou nejen funkčním a estetickým prvkem, ale staly se také jakýmsi společenským centrem každé zahrady.

 
Skleněné zábradlí, to je design i funkčnost  v jednom

Skleněné zábradlí, to je design i funkčnost v jednom

vyšlo 10.7.2012

Sklo je velmi moderním a zároveň staletími prověřeným materiálem s řadou jedinečných vlastností. Přináší do interiéru více světla, opticky zvětšuje prostor a dodává mu unikátní design. Není se tak čemu divit, že se skleněná zábradlí stala běžnou součástí interiérů a zájem o ně neustále roste. Skleněné prvky zkrátka naznačují vytříbený vkus a není třeba bát ani o bezpečnost schodiště.

 
Naučte se pokládat dlažbu sami!

Naučte se pokládat dlažbu sami!

vyšlo 2.7.2012

Máte obavy pustit se do pokládky dlažby svépomocí? Mnoho lidí si myslí, že je to složitá práce, na kterou je třeba volat odborníky, ale není tomu tak. Stačí si jen vybrat tu pravou dlažbu, nechat si od odborníků poradit, jak na to, abyste zvolili správný postup, a pak už se můžete směle pustit do toho. Pokládku dlažby zvládne téměř každý šikovný kutil.

 
< 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >
Thermoindustry Stěrka

Reklama

Náš tip

PLASTOVÉ RÝHOVANÉ DESKY Z „TRAPLASTU“

Taky nechcete, aby vám podlaha terasy shnila? Tak použijte terasovou rýhovanou desku z materiálu Traplast™. sluší jí to i na balkonech, restauračních zahrádkách, přístavních molech, kolem bazénů.

 

STOLNÍ TERACOTA GRIL JATA GR 559

Využijte grilovací sezónu naplno se stolním teracotovým grilem Jata GR 559 vyrobeným ve Španělsku. Gril disponuje ručně vyráběnou 15 mm keramickou deskou s nepřilnavým povrchem odolným proti poškrábání. Plocha 46 x 28 cm zajistí kvalitní grilování pro všechny druhy mas s unikátní přírodní chutí.

 

Sprchový kout s vysokou vaničkou

Akce! Sprchový kout s hlubokou vaničkou, je pevně usazen na ocelovém rámu s nožičkami. O pohodlný vstup do sprchového koutu se stará zástěna s posuvnými dveřmi. Skvělá cena, snadná instalace, prodloužená záruka na 5 let.

 

Zahradní teakový nábytek Garden IV.

Zahradní sestava nábytku z teaku pro 4 osoby. Pokud chcete luxusní zahradní nábytek, pak je teak to správné řešení. Vysoká odolnost proti povětrnostním vlivům, vysoká tvrdost dřeva a nádherná kresba.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

OBLOUKOVÉ A ŠIKMÉ HORIZONTÁLNÍ ŽALUZIE

Oblouková žaluzie řady Sinline® představuje jedinečný způsob zastínění atypických obloukových oken.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Plastová okna pro Zelená úsporám LIGHT

Využijte dotace z programu ZELENÁ ÚSPORÁM a ZELENÁ ÚSPORÁM LIGHT - nabízíme komplexní služby od zaměření, vyřízení dotace, dodávku a montáž oken, demontáž starých oken a zednické začistění po montáži.

Foukaná minerální vata-izolace do dutin

Foukaná minerální izolace je nejvhodnější materiál do trámových stropů a vazníkových konstrukcí bungalovů. Používá se i do dvouplášťových střech panelových a bytových domů.

Komplexní stavební systém PORFIX

Stavební systém PORFIX zahrnuje nosné i nenosné zdivo z pórobetonu a vápenopísku, U-profily, nosné i nenosné překlady, stropní systém a malty.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.